Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-03-2002 Persberichten district Heuvelrug, 10.15 uur

Rijden onder invloed

DOORN- Op donderdagavond werd omstreeks 18.00 uur een 21-jarige automobilist uit Doorn aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. De politie controleerde de man op de Leersumsestraatweg en onderzoek wees uit dat hij alcohol had gedronken. Op het bureau blies de man 0.80 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op vrijdagochtend zagen agenten een 30-jarige automobilist met een defecte koplamp rijden over de Karel de Grotestraat. Hij werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij gedronken had. Op het bureau blies hij 0.80 promille. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval met letsel

VEENENDAAL- Op de Industrielaan vond donderdagmiddag omstreeks 14.30 uur een ongeval plaats waarbij een 84-jarige vrouw uit Veenendaal gewond raakte.

Een 48-jarige vrachtwagenchauffeur uit Zevenbergen reed over de Industrielaan komende uit de richting van de Kerkewijk en gaande in de richting van de Wageningselaan. Bij de kruising met de Ambachtstraat reed de vrouw de kruising op en een aanrijding met de vrachtwagen volgde. De vrachtauto reed tegen de vrouw aan en de auto tolde vervolgens om zijn as.

De vrouw werd gewond (letsel onbekend) vervoerd naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond. De auto van de vrouw raakte zwaar beschadigd. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.