AutoRai

29-3-2002

Veel voorjaarsaanbiedingen van Kia

Kia begint het voorjaar goed met diverse actiemodellen en aantrekkelijke kortingen. Neem bijvoorbeeld de exclusieve Rio Volante. Deze ruime hatchback is tijdelijk voorzien van een extra riante uitrusting.

Tijdens de actieperiode kan de klant bovendien profiteren van een aantrekkelijke financieringsaanbieding op de overige modellen.

Rio Volante

Kia introduceert de exclusieve Rio Volante. Deze uitsluitend in Midnight Black en Light Silver leverbare versie is gebaseerd op de vijfdeurs 1.5 LS. Naast de rijke standaarduitrusting met onder meer dubbele airbags, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, centrale portiervergrendeling en een armsteun voor de bestuurder, biedt de Volante 14 inch lichtmetalen wielen, een lederen stuurwiel en dito pooknop en een speciale Volante-badge. Hoewel de Rio Volante ten opzichte van de 1.5 LS een extra luxe uitrusting heeft, kost de Volante precies even veel als de 1.5 LS. Dat betekent een voordeel van 750,-. De Rio Volante is leverbaar voor 12.245.

Vijfdeurs voor de prijs van een sedan

De vijfde deur op de Shuma is tijdelijk gratis, want deze ruime hatchback is tijdens de actieperiode even duur als de vierdeurs Mentor. De Shuma is leverbaar vanaf 13.995,-.

Aantrekkelijke financieringsaanbieding

Een Kia kopen is tijdens de actieperiode nog aantrekkelijker, want wie voor 31 mei 2002 een Shuma, Mentor of Rio aanschaft, kan gebruik maken van een uitgestelde betaling tegen nul procent rente (tot maximaal 5.000,-).

Special Editions van de Joice

Dat luxe niet onbetaalbaar hoeft te zijn, bewijzen de Joice Comfort en de Joice Exclusive. Deze speciale uitvoeringen op basis van de Joice LS bieden een extra rijke standaarduitrusting. De Comfort is standaard voorzien van automatische airconditioning, een elektrisch schuif-/kanteldak en lichtmetalen velgen. De Joice Exclusive heeft boven op de uitrusting van de Comfort nog eens ABS, een RV-meter (onder meer een hellingshoekmeter) en koplampsproeiers. Beide uitvoeringen zijn in beperkte oplage leverbaar. De Joice Comfort kost 20.995,-, de Exclusive verlaat voor 22.495,- de showroom.

Extra korting bij aanschaf van een Pregio

Naast de diverse aanbiedingen op de personenautos van Kia is er tijdens de voorjaarsactie ook veel voordeel op de Pregio. Speciale kortingen maken deze ruime besteller extra aantrekkelijk voor de slimme ondernemer. De Kia Pregio is leverbaar vanaf 10.495,- exclusief BTW.

Bovengenoemde acties zijn geldig tot en met 31 mei 2002 of zolang de voorraad strekt, eventuele wijzigingen voorbehouden.