AutoRai

20-3-2002

Kia introduceert het Kia Garant Plan

Kia heeft met het Kia Garant Plan een nieuwe troef in handen om het rijden in een nieuwe auto nog aantrekkelijker te maken.

Met de aankoop van een nieuwe auto is een aanzienlijk bedrag gemoeid. Bij Kia kan de consument voortaan gebruikmaken van het Kia Garant Plan. Door een maandelijkse gespreide betaling en een vooraf gegarandeerde inruilwaarde weet de consument precies waar hij of zij aan toe is.

Bij aanschaf van een nieuwe Kia spreken de dealer en de klant af wat de inruilwaarde van de auto zal zijn over drie jaar. De klant betaalt drie jaar lang maandelijks een vast bedrag. In deze periode heeft de klant bovendien de extra zekerheid van drie jaar fabrieksgarantie. Na drie jaar kan de auto bij de Kia dealer worden ingeruild voor een nieuwe Kia. Door de vooraf vastgestelde inruilwaarde stuit de klant niet op onnodige verrassingen.

In een nieuwe auto rijden wordt een stuk aantrekkelijker dankzij het Kia Garant Plan. Met deze service verwacht Kia Motors Nederland een extra sterke verkooptroef in handen te hebben. Het Kia Garant Plan geldt bij aanschaf van een nieuwe Kia.