Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 29-03-2002 Persbericht district Den Bosch

VERDACHTE VAN AUTOINBRAAK (s-Bosch)

Afgelopen nacht is op de Wolfsdonklaan in zijn woonplaats s-Hertogenbosch een 25-jarige man aangehouden op verdenking van autoinbraak. De man zat in een daar geparkeerd staande auto waarvan het dashboradkastje open gebroken was. Onder de auto lag een deels afgebroken schroevenschraaier. De man is in afwach-ting van zijn verhoor ingesloten.

MISHANDELD (s-Bosch)

Twee onbekende mannen hebben donderdagavond op de Copernicuslaan in s-Hertogenbosch een 35-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats mishandeld. De man stond een praatje te maken met een groepje jeugdigen toen hij de twee mannen op straat zag. Zij liepen naar een auto, pakten daaruit een stok en een heggeschaar en gingen daarmee het slachtoffer te lijf. Het slachtoffer dat een hoofdwond en een gezwollen onderbeen opliep deed aangifte bij de politie.

SNELKRAAK (Vlijmen)

Afgelopen nacht vond op het Plein in Vlijmen een snelkraak plaats. Met een klein model auto werden de twee toegangsdeuren van een drogisterij kapot gereden. Daarna zijn uit de winkel een groot aantal goederen, voornamelijk parfums, wegge-haald. Van de daders ontbreekt elk spoor.

BLOEDNEUS GESLAGEN (Drunen)

Een 13-jarige jongen uit Oudheusden is vanmiddag nabij de kruising van de Dillen-burgstraat met de Prins Hendrikstraat in Drunen mishandeld door een onbekende automobilist. De jongen had net zijn school per fiets verlaten en reed met een groep medescholieren over de Dillenburgstraat. Zij werden daar voorbijgereden door een personenauto waarin een persoon zat die op dat moment iets in de richting van de jongens riep. Even verderop stopte de auto en stapte de bestuurder uit. Toen de jongen hem was genaderd pakte de automoblist hem bij de mouw van de jas en vertelde hem dat hij uit zijn doppen moest kijken omdat hij anders een knal voor zijn kop kon krijgen. De jongen reageerde met de opmerking dat hij dat maar eens moest proberen. De jongen kreeg daarop een flinke stomp in het gezicht en liep een bloedneus op. De automobilist is daarna ingestapt en weggereden. Het kenteken van de auto is door medescholieren opgenomen.