Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 29-03-2002 Persbericht district Aa & Dommel

MISHANDELING (Boxtel)

Donderdagmiddag is op de Hoogheem in Boxtel een 17-jarige jongen mishandeld. Ook is er schade toegebracht aan zijn fiets. De jongen had telefonisch gereageerd op een advertentie waarin een bromfiets te koop aangeboden werd. Met de eige-naar van de bromfiets werd afgesproken elkaar te ontmoeten op de Hoogheem. Toen de jongen aan de eigenaar vroeg of hij een proefrit mocht maken werd hem dat geweigerd. Wederzijds ontstond er vervolgens het nodige wantrouwen. Toen de 17-jarige jongen zijn fiets pakte en wegreed kreeg hij enkele rake klappen van de bromfietser. De jongen wist aan zijn belager te ontkomen omdat hij een woning werd binnengelaten. Zijn fiets moest hij buiten laten staan. Later ontdekte hij dat zijn fiets beschadigd was. De politie heeft de verdachte, een eveneens 17 jaar oude jongen uit Boxtel, diezelf-de avond aangehouden.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (Berlicum)

Een 46-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch is afgelopen nacht op de Hoogstraat in Berlicum betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Hij kreeg een politietransactie aangeboden van 190,00

WINKELDIEFSTAL (Schijndel)

Donderdagmiddag zijn twee vrouwen uit Boxtel, 35 en 32 jaar oud, aangehouden na het plegen van winkeldiefstallen. Zij werden betrapt door personeel van een schoe-nenwinkel aan de Hoofdstraat. Bij verder onderzoek bleken zij ook gestolen goede-ren uit een andere winkel bij zich te hebben. De gestolen goederen, 4 paar schoe-nen, een trui, een broek en een shirt zijn terecht.