Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 29-03-2002 Persbericht district De Leijgraaf

INBRAAK WONING

Donderdagmiddag is ingebroken in een huis aan de Heijtmorgen in Reek. Uit een la ver-dween een klein geldbedrag. In Veghel is woensdag of donderdag ingebroken in een woonwagen aan de Nederboekt. Er werd een televisie ontvreemd. Uit een andere woonwagen verdween ook een tv, een dvd-speler en sieraden. Uit een huis aan de Bogerdstraat in Uden is donderdagavond een tv en een honderdtal cd`s weggenomen. Men verbrak een draairaam open om binnen te komen. Uit een woning aan de Hopveld in Veghel zijn vannacht twee bankpasjes uit een jas die in de garage hing weggenomen.

AUTO`S GESTOLEN

Aan de Kerkstraat in Uden is donderdagavond een groene Pontiac TransAm met het kente-ken XN-ZN-45 gestolen. Aan het Stadhuisplein in Veghel is donderdagmiddag een groene Chrysler Voyager met het kenteken VP-GL-42 weggenomen. Vanaf een bedrijfsterrein aan de Amert in Veghel is vannacht een aanhanger met laadlift gestolen. Het poorthek werd ver-nield.

ONGEVAL LETSEL

Op de kruising van de Duifhuizerweg en Goordonkseweg in Erp is vanochtend een bromfiet-ser door een bestelauto aangereden. De 19-jarige bromfietser uit Volkel raakte hierbij ernstig gewond. De bromfietser reed met een opgevoerde brommer over de weg, en niet over het naastgelegen fietspad. De jongeman werd overgebracht naar het ziekenhuis.