Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 29-03-2002
Persberichten district Kerkrade (HP 15.10 uur) Vrijdag 29 maart 2002

Kerkrade, duopassagier motor breekt arm:
Een 22 jarige duopassagier van een motor heeft donderdagmiddag 28 maart 2002 een gebroken arm opgelopen nadat de bestuurder met zijn motor op de Tienbaan te Bocholtz ten val kwam.
Mogelijk ten gevolge van een te hoge snelheid verloor een 32 jarige bestuurder van de motor, eveneens afkomstig uit Bocholtz, de controle over zijn voertuig en kwam daarna ten val. De duopassagier werd in de val meegesleept en kwam ook ten val. Zij brak daarbij een arm, mogelijk mede omdat zij geen beschermende kleding droeg, hetgeen de bestuurder wel had. Een ambulance bracht het slachtoffer over naar het ziekenhuis waar zij geholpen werd aan een de gebroken arm, maar ook aan een aantal schaafwonden.

Vaals, woninginbraak:
Op donderdag 28 maart 2002 heeft in een woning aan de Maastrichterlaan een inbraak plaatsgevonden. Een deur aan de achterzijde werd met een breekvoorwerp opengebroken. De woning werd doorzocht waarbij een geldkistje met daarin enkele honderden euros en een gouden juweel werd ontvreemd. De bewoner heeft van de inbraak bij de politie aangifte gedaan. Een verder onderzoek wordt ingesteld.