Ingezonden persbericht


Plasmon kondigt de ondersteuning door FileNEt aan van haar 5.25-Inch optische G-serie bibliotheken

Geavanceerde opslagautomatisering voor Panagon software

Maart, 2002 - Plasmon, een koploper op het gebied van geautomatiseerde oplossingen voor dataopslag, maakt vandaag bekend dat FileNET s Panagon Enterprise Content Management (ECM) software vanaf heden ondersteuning biedt voor de Plasmon 5.25-inch G-serie Magneto-Optical bibliotheken.

De 5.25-inch G-serie bibliotheken zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met data-intensieve archiveringsapplicaties in omgevingen waarin 24X7X365 betrouwbaarheid is vereist. Ze zijn een aanvulling op FileNET s Panagon software, een allesomvattende ECM softwareoplossing voor het vastleggen, opslaan, beheren en verwerken van alle typen gegevens.

De G-serie bibliotheken van Plasmon zijn gebaseerd op een revolutionair concept met verbeterde niveaus van betrouwbaarheid, prestaties en schaalbaarheid. Ze ondersteunen de Sony 9.1GB-14x MO Drive voor herschrijfbare en WORM (Write Once Read Many) media. De G-serie bibliotheken zijn specifiek ontworpen voor een geoptimaliseerd gebruik van de huidige 9.1GB-14x drives en de toekomstige Ultra Density Optical (UDO) drives en media. Voorbeelden van applicaties voor de G-serie bibliotheken vindt men bij document-imaging, medische beeldopslag, financiële instellingen, de overheid, publieke diensten, het verzekeringswezen, audio/video-opname, e-commerce en e-mail.

Wij zijn verheugd ondersteuning voor de G-serie bibliotheken te kunnen bieden door middel van onze Panagon ECM softwareoplossingen. Onze oplossingen leveren uitzonderlijke prestaties voor het beheren van alle typen content, aldus Michael W. Harris, Senior Vice President of Products and Strategy bij FilNET. Wij kijken uit naar een sterk partnerschap tussen deze producten, waarmee wij onze klanten en partners een complete opslagoplossing bieden".

De G-serie bibliotheek biedt de modernste en meest geavanceerde automatiseringstechnologie op het gebied van 5.25-inch optische opslag voor FileNET gebruikers, aldus Robert Clark, Executive Vice President of Sales and Marketing bij Plasmon USA. Samen met de Panagon software van FileNET leveren wij de hoogste niveaus van prestatie en betrouwbaarheid voor opslagapplicaties met grote volumes beelden en objecten."

De producten van de G-serie van Plasmon variëren in capaciteit van 582GB (64 slots) tot 5.8TB (638 slots) en van 2 tot 12 drives. Ze beschikken over functies zoals hot swap drives, redundante stroomvoorzieningen en configuraties voor 19-inch racks die tot de top in de industrie behoren. Optionele functies zijn Bar Code Scanning voor een verbeterd mediabeheer en snelle toegang tot gegevens en 10 Slot Bulk Magazines voor snelle import en export van maximaal 10 mediaonderdelen.

Over FileNET

FileNET Corporation (Nasdaq: FILE) levert The Substance Behind eBusinessTM door middel van Enterprise Content and Business Process Management oplossingen waarmee de operationele efficiency wordt verhoogd en een optimaal gebruik van informatiebronnen wordt bereikt. De oplossingen van FileNET zijn zowel voor zakelijk content management als voor gecombineerde zakelijke markten ontworpen en stellen organisaties in staat de productiviteit, de klanttevredenheid en de winstgevendheid te verhogen door klanten, zakelijke partners, leveranciers en medewerkers de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan zakelijke processen voor het uitwisselen van relevante content.

Het hoofdkantoor van FileNET is gevestigd in Costa Mesa, Californië (Verenigde Staten) en het bedrijf brengt haar innovatieve producten in meer dan negentig landen op de markt via het wereldwijde verkoopnetwerk, de professionele diensten en de ondersteuningsorganisaties en het ValueNET® Partner netwerk voor de groothandel, system integrators en softwareontwikkelaars. Geef meer inhoud aan uw eBusiness en bezoek de website van FileNET op http://www.filenet.com/ of bel met 1-800-FileNET.

Over Plasmon

Plasmon werd in 1987 opgericht en is een international opererend bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van hoogwaardige removable dataopslag oplossingen. Het bedrijf staat sinds 1996 genoteerd aan de London Stock Exchange (LSE: PLM). Wereldwijd beschikt Plasmon over meer dan 500 medewerkers en jaarlijkse verkoopomzetten van meer dan $ 100 miljoen.

Het wereldwijde hoofdkantoor van Plasmon is gevestigd in Cambridge (Verenigd Koninkrijk), waar het bedrijf 12-inch TrueWORM optische disk producten ontwikkelt en fabriceert en daarnaast gespecialiseerde technologisch advies en ondersteuning biedt aan de productie-industrie voor herschrijfbare CD-R en DVD. Ook worden in het Verenigd Koninkrijk sofware voor opslagmanagement en network attached storage (NAS) producten ontwikkeld. Regionale Europese verkoopkantoren zijn gevestigd in München, Parijs, Milaan en Brussel. Plasmon produceert eveneens optische disk masters in Caen in Noord-Frankrijk.

In de Verenigde Staten ontwikkelt en produceert Plasmon in de productiefaciliteit in Colorado Springs optische disk en tape bibliotheken en optische disk drives. Plasmon is de koploper op het gebied van 12-inch TrueWORM optische disk drives en media en levert eveneens een brede reeks opslagoplossingen op basis van MO, CD/DVD en LTO tapeopslag technologieën. Kenmerkende eindgebruikers van de producten van Plasmon zijn onder andere banken, ziekenhuizen, verzekeringsmaatschappijen en overheidsdepartementen waarbij de veilige archivering van grote hoeveelheden gegevens de grootste prioriteit heeft.

Perscontacten:
Plasmon persinformatie
Sally Fisher
Marketing Manager, EMEA
Plasmon Data
Tel.: +44(0)1763 262963

Mills Hughes & Partners
Lilian van Tongerlo
Public Relations
Tel.: +31 (0)40 2651024
E-mail: lilian@mills-advertising.com Internet: www.mills-advertising.com