Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Update voor de site van christijan albers

29 maart 2002. Sinds begin 2002 is het beheer van de site van Christijan Albers, www.christijan.com in handen van The Communication Company (Netherlands) B.V.. De site heeft vervolgens een flinke metamorfose ondergaan en deze ging onder andere gepaard met de toevoeging van een forum.

Het forum is in drie talen opgezet; Engels, Nederlands en Duits. De DTM-achtergrond zorgt voor met name Duitse fans en de Formule 1 trekt bezoekers van over de gehele wereld aan. Het forum is opgebouwd uit verschillende categorieën (zoals Formule 1, DTM, Hot News) waar je een bericht (topic) kunt achterlaten. Christijan beantwoordt de vragen in de categorie 'Vragen aan Christijan' zoveel mogelijk ook echt zelf. Het forum wil ertoe bijdragen dat de interactie tussen bezoeker en Christijan en tussen bezoekers onderling zo 'klein' mogelijk is.

De ontwikkelingen gaan voort. Nog dit jaar wordt de mogelijkheid aangeboden Formule 1 en DTM nieuws te ontvangen via SMS. Tevens is de realisatie van de shop in volle gang. Deze locatie op de site zal diverse merchandise ter verkoop aanbieden.


-Einde-

Christijan Albers
In 1999 is Christijan Albers Duits Formule 3 Kampioen geworden. Vanaf dit moment is hij tevens de weg ingeslagen naar de Formule 1. Momenteel is hij actief rijder in de DTM-races voor het Mercedes Benz team. Daarnaast is Christijan Albers sinds 2001 test- en reserverijder voor het Minardi Formule 1 team. Sponsors: Gericom, Piet Thielen, Mazza Groep, Plantijn Caspari, MGSPRT

Voor meer redactionele informatie kunt u contact opnemen met:

The Communication Company (Netherlands) B.V.
Floor Verhees
Ginnekenweg 275
4835 NC BREDA
T: 076 - 560 77 07
F: 076 - 565 98 38
E: floor@tcc.com
I: www.tcc.com

Check: www.christijan.com