Mojo Concerts

Op zaterdag 30 maart 2002 organiseren Club Risk en MOJO concerts in de Heineken Music Hall de eerste editie van SUPREME.

SUPREME presenteert zich met een ambitieus programma, dat een selectie van de beste nationale en internationale dj's combineert met een concert van de meest sensationele elektronische live-band van dit moment: THE CHEMICAL BROTHERS.

Het optreden op SUPREME zal het eerste concert zijn van een nieuwe Chemical Brothers-tournee, die samenvalt met het verschijnen van het vierde album van de groep: COME WITH US (release eind januari). Het dj-programma omvat het beste wat Nederland op dit moment te bieden heeft, met Nederlands populairste house-dj ROOG en clubgroovemaster ERICK E naast progressive-ster REMY, dj RICHARD en de onovertroffen ERIC DE MAN, die recent door Partyscene.nl werd bestempeld als een van de hotste Nederlandse dj's van dit moment. Tenslotte biedt SUPREME ook een podium voor de Franse top-dj JACK DE MARSEILLE, die een jaar geleden doorbrak met een spetterende dj-set op het hoofdpodium van Dance Valley 2000.

SUPREME is het eerste samenwerkingsverband tussen concertorganisator MOJO Concerts - verantwoordelijk voor alle grote concerten in Nederland plus evenementen als DUTCH DIMENSION, 5 DAYS OFF, D.NITE, DRUM RHYTHM FESTIVAL EN LOWLANDS - en partyorganisator Club RISK - bekend van de wekelijkse zaterdag in club MORE (Amsterdam) en de Winkel van Sinkel (Utrecht) en one-off events, zoals de afgelopen zomer gehouden ISLANDER (forteiland IJmuiden), WELCOME TO THE FUTURE (Paradiso, Amsterdam), STUDIO 54 en CLUBBERS REPUBLIC (Amsterdam Studios).

Kaartverkoop start zaterdag 12 januari.
Prijs: ¤ 35 (excl. servicekosten).
Meer info binnenkort op www.supremeonline.nl en www.mojo.nl

Meteen bestellen: https://tickets.lvp.nl/res.php?vn=2193&origin=6