KASTEEL GROENEVELD

Pieter Konijn viert Paasfeest in Kasteel Groeneveld.

Pieter Konijn viert Paasfeest in Kasteel Groeneveld

Speciaal voor de kinderen vindt tijdens de Paasdagen het Pieter Konijn
Paasfeest plaats in Kasteel Groeneveld.

Rondom de unieke familietentoonstelling '100 jaar Pieter Konijn' kunnen kinderen op Eerste en Tweede Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) deelnemen aan het Pieter Konijn Paasfeest in Kasteel Groeneveld. Dit feest met als eregast Pieter Konijn is gericht op kinderen tussen de 4 en 10 jaar.

Activiteiten
Het Paasfeest staat bol van de leuke activiteiten. Samen met Pieter paaseieren zoeken in de achtertuin van het kasteel waarbij Pieter voor elk kind een verrassing heeft. Ook worden er verhalen voorgelezen en is er een kleurwedstrijd waar mooie prijzen mee te winnen valt. Tijdens de knutseluurtjes worden paaseieren geverfd, (de kinderen dienen zelf hardgekookte eieren mee te nemen) en speciale Pieter Konijn paasversieringen gemaakt. Bij grote interesse is er wellicht, wegens ruimtegebrek, geen plaatst voor de ouders. Zij kunnen dan de tentoonstelling bezoeken.

Het Paasfeest begint om 11.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. Let op! Het aantal kaartjes voor het Paasfeest is beperkt. De kaartjes kosten Euro 2,- en kunnen in de voorverkoop, vanaf 11 maart, aan de informatiebalie van Kasteel Groeneveld worden gekocht. Op de dag zelf zijn er ook nog een beperkt aantal kaartjes beschikbaar.

Voor informatie over het Paasfeest kunt u bellen naar Kasteel Groeneveld 035 542.04.46.

Perscontact:
The P.R. Factory
Fieke Vermeulen
Tel: 0346 555.232
Fax: 0346 572.285
E-mail: fieke@tprf.nl

25 jan 02 15:16