Ingezonden persbericht

GWK MoneyGram Pleasure Paas Party
Met Salsa King José Alberto 'El Canario'

zondag 31 maart 2002 - Darling Market (Rijswijk)

Elk jaar wordt de verjaardag van het Caribbean en Latin Magazine Pleasure op grootse wijze gevierd. Ook dit jaar zal de Darling Market in Rijswijk weer plaats bieden aan duizenden feestgangers uit binnen- en buitenland. Door de jaren heen - dit is alweer de 18e editie van de GWK MoneyGram Pleasure Paas Party - is het tropische festijn uitgegroeid tot het grootste indoor 'Caribbean Dance Event' dat Nederland rijk is.

In maar liefst vier tropisch aangeklede mega-hallen barst het feest op 31 maart los. In de paden tussen de thematische hallen - elk gevuld met een 'eigen' Caribische muziekstijl - kan het publiek genieten van de talloze stands en eettentjes.

Met een nieuwe sponsor en een vertrouwd concept, presenteert de organisatie ook dit jaar weer een indrukwekkend programma vol nationale en internationale supersterren.

José Alberto 'El Canario'
Salsa - New York/Dominicaanse Republiek
Absolute trekpleister is de Salsa King José Alberto 'El Canario'. José Alberto 'El Canario' wordt internationaal geroemd om zijn unieke stijl en uitzonderlijke stem. Zijn ongeëvenaarde improvisatievermogen - zelfs naar salsa-standaarden een unicum - maakt José Alberto 'El Canario' tot een live-performer die zijn publiek voorziet van 'Pure Tropical Pleasure'. 'El Canario' heeft in de loop der jaren een ontelbare reeks 'Gouden' en 'Platina' albums op zijn naam geschreven en is een onbetwiste internationale superster. De salsa-man wordt in één adem genoemd met namen als Celia Cruz, Oscar D'Leon en Marc Anthony; allen oude labelmaten van 'El Canario' bij zijn vroegere platenmaatschappij RMM.

Op 31 maart (1e Paasdag) is het dan eindelijk zover!! Salsa-gek Nederland kan dan uitgebreid genieten van opzwepende salsa, gezongen door Super Star José Alberto 'El Canario'. Met hits van zijn nieuwe album 'Diferente' en een oneindig aantal 'oude' songs, zal het aan 'El Canario's' repertoire niet liggen. Het belooft dit jaar te gaan knallen als nooit tevoren!! 'El Canario' zelf verwacht er ook veel van: "The audience loves a good show that fills them up with positive energy. Darling Market is gonna experience my contagious energy, you're gonna get the best of me!"

ERA OUTENTIKO
Salsa, Merengue, Ritmo Kombina - Curaçao
Hoe lang hebben we moeten wachten voor we weer 'live' konden dansen op de heerlijke muziek van ERA Outentiko? Het doet de organisatie dan ook deugd dat één van de beste all-round-party-bands die Curaçao ooit heeft gekend, haar opwachting zal maken tijdens de 18e editie van de GWK Moneygram Pleasure Paas Party. Onder leiding van de internationaal vermaarde lead-singer Boy Thodé, zal ERA Outentiko een extatisch publiek trakteren op een swingende show vol salsa, montuno, merengue en 'ritmo kombina'. Eindelijk wordt het wachten beloond en staat ERA Outentiko met volledige bezetting op de GWK Moneygram Pleasure Paas Party!

Chris Garcia
Soca, Calypso - Trinidad
De bijnamen spreken voor zich: 'Mr. Sexy', 'The Indian Warrior', 'King Of Chutney Bacchanal'. De op Trinidad geboren entertainer Chris Garcia treedt met zijn muziek in de voetsporen van Soca-legends als David Rudder en Mighty Sparrow. Zijn 'finest hour' als internationale superster kende Garcia met de wereldwijde hit 'Chutney Bacchanal'. De aanstekelijke Chutney, Soca en Calypso-tunes van 'Mr. Sexy' zullen de Darling Market op 31 maart in vuur en vlam zetten!

Naast deze internationale topacts, zullen ook de beste nationale partybands weer hun beste beentje voorzetten om er een heuglijke avond van te maken.
Bombay Vikings (Zweden/India),
Trafassi (All Round),
La Rouge (Kaseko/Kawina),
K-Liber (All Round),
The Juniors uit Suriname én uit Nederland (Hindipop), Beatmachine (All Round),
La Caz (Kaseko/Kawina),
The Surprise Band (Salsa),
Ghabiang Boys (Kaseko/Kawina),
Face to Face (Hindipop)

.....and the list goes on and on.

Meer dan 15 top-acts uit binnen- en buitenland zorgen voor 'The Biggest Caribbean Party Of The Year'!!!

GWK MoneyGram Pleasure Paas Party
Datum: 31 maart 2002
Tijd: 20.00 - 04.00 uur
Lokatie: Darling Market, Volmerlaan 12, Rijswijk
Voorverkoop: e 16
Aan de deur: e 20
Informatie: 070-3465560
e-mail: pleasuit@wanadoo.nl
web-site v.a. 1 maart: www.pleasurepaasparty.nl
Noot voor de redaktie: voor informatie, Mw. L.F. van Dam, tel. 070-3465560