Ingezonden persbericht

Belangrijk evenement in onze regio : svp ( verkort ) bericht plaatsen

PAASVLOOIENMARKT HAARLEM
Je raakt niet uitgekeken !!!

Op zondag 31 maart 2002 organiseert Eric van Aerle een gigantische PAASVLOOIENMARKT in het KENNEMER SPORTCENTRE te HAARLEM met ruim 250 standhouders. Deze Haarlemse paasvlooienmarkt is wel de absolute topper in heel Noord Holland. Vlooienmarkten zijn heel populair bij zolderopruimers en allerlei snuffelaars. De vlooienmarkt hoort bij onze maatschappij en is niet meer weg te denken. Elk weekeinde gaan er meer mensen naar (vlooien)markten, dan naar alle wedstrijden van het betaalde voetbal tezamen.

Deze Haarlemse overbekende en veel bezochte 2e hands curiosamarkt is de ideale plaats om veel overtollige zaken te verkopen. Weer anderen kijken reikhalzend uit of er bij die bonte mengeling van spulletjes iets voor hun gading tussen zit. Snuffelen, scharrelen, struinen, neuzen, rommelen, handelen, speuren. Het is allemaal meer of minder van toepassing op de vele duizenden bezoekers aan deze markt. Kenners, handelaren, echte verzamelaars of snuffelaars hebben allen een speciaal oog of gevoel voor iets aparts of voor een stukje antiek, dat veel geld waard is. Een ervaren snuffelaar weet dat hij best even bezig is om tussen al die duizenden grote en klene dingetjes precies dat ene ding, dat Felbegeerde Ding, dat Gedroomde bezit te vinden. Want, je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen en afdingen voor een bijzonderlage prijs. Soms slagen mensen er in om voor een paar gulden DE gouden aankoop te doen.

Advies aan iedereen : kom op zondag 31 maart van 10.00- 17.00 uur naar deze gigantisch grote en gezellige VLOOIENMARKT. Het KENNEMER SPORTCENTRE te HAARLEM is zeker propvol met tevreden deelnemers en duizenden bezoekers.

Vlooienmarkt zondag 31 maart. van 10.00 tot 17.00 uur in het Kennemer Sportcenter aan de IJsbaanlaan 4 A te Haarlem. De toegang: volwassenen Euro 2,50. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar zijn gratis.

Voor nadere inlichtingen: Van Aerle tel.: 0492 - 525483. info@uitgaanskrant.nl