Gemeente Rijswijk

Werken aan de weg in Rijswijk
Asfaltering rotonde Prinses Marijkesingel

Rijswijk, 2 april 2002

Nu de werkzaamheden voor de rioolleiding van het Hoogheemraadschap van Delfland op de Schaapweg nagenoeg gereed zijn, zal de rotonde ter hoogte van de Prinses Marijkesingel in de oorspronkelijke staat worden hersteld.
Ten gevolge van de werkzaamheden zal de rotonde voor alle verkeer met uitzondering van fietsers worden afgesloten.
Het verkeer zal worden omgeleid over de Prinses Beatrixlaan, Generaal Spoorlaan, Schaapweg, Sammersweg en Tomatenlaan(Den Haag). De bus zal worden omgeleid over de Sir Winston Churchilllaan, maar de huidige eindhalte - nabij de kruising Schaapweg/Sir Winston Churchilllaan - blijft in gebruik.
De afsluiting gaat in op woensdag 3 april a.s. en duurt naar verwachting tot begin mei.

Asfalteren rotonde nabij De Schilp

Op vrijdagavond 12 april a.s. zal de rotonde op de Schaapweg ter hoogte van sporthal "De Schilp" van een toplaag asfalt worden voorzien.
Ten gevolge van de werkzaamheden zal de Schaapweg voor alle verkeer worden afgesloten tussen de John F. Kennedylaan en de kruising van de Schaapweg met de Generaal Spoorlaan. Het verkeer en de bus zullen worden omgeleid over de Van Vredenburchweg en de Prinses Beatrixlaan. De afsluiting op 12 april geldt vanaf 19.00 uur tot de volgende ochtend 06.00 uur.
Op deze avond is het parkeerterrein voor sportcentrum "De Schilp" per auto niet bereikbaar.



Afdeling Bestuursondersteuning en Communicatie. © 2002 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.