Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 3-04-2002 Persbericht district Maasland

VREEMDELING INGESLOTEN

In de nacht van dinsdag op woensdag is tijdens een routinecontrole op de Kromsteeg in Oss een 29-jarige Algerijn aangehouden. De man reed zonder geldig rijbewijs in een personen-auto en was niet in het bezit van een geldig verblijfsdocument. Naar de verblijfsstatus van de man wordt een nader onderzoek ingesteld door de vreemdelin-gendienst.

MISHANDELING EN BEDREIGING

Aan de Beethovenlaan in Heesch is dinsdagavond een 39-jarige man aangehouden. Hij had zijn vriendin mishandeld en bedreigd. Bij de komst van de politie had hij zijn vriendin vast en bedreigde haar met een mes. De agenten wisten de man, die behoorlijk onder invloed van alcohol verkeerde, te kalmeren en hem te bewegen het mes af te geven. Hij is ingesloten.

MISHANDELING, BEDREIGING, HUISVREDEBREUK

Een 42-jarige vrouw uit Oss deed dinsdag aangifte van mishandeling, bedreiging en huis-vredebreuk in het paasweekeinde gepleegd door het ex-echtgenoot. De 43-jarige verdachte is dinsdagmiddag aangehouden.

ALCOHOL IN HETVERKEER

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 21 jarige automobilist uit Sint Michielsgestel op de Hoofdstraat in Heeswijk Dinther betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

SNELHEIDSCONTROLE

Op de A50 onder Heesch is woensdagmorgen een snelheidscontrole gehouden. Op dit stuk weg mag in verband met werkzaamheden niet harder gereden worden dan 70 km/u. Totaal 145 bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 119 km/u.