Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 3-04-2002 Persbericht district De Leijgraaf

VERDACHTEN AANGEHOUDEN NA DIEFSTAL

Dinsdagmiddag werd uit een winkel aan het Stadhuisplein in Veghel van een medewerkster aan tas met inhoud weggenomen. Een getuige zag de verdachte de winkel uitlopen. De poli-tie is samen met de medewerkster op onderzoek uitgegaan waarbij zij de verdachte achter op een bromfiets zittende op de Meierijstraat signaleerden. Zowel de bestuurder van de brom-fiets, een 20-jarige man uit Schijndel, als de verdachte van de diefstal, een 23 jarige inwoner van Schijndel zijn aangehouden en in verzekering gesteld. De gestolen tas is niet meer aan-getroffen.

SNORFIETSER AANGEREDEN

Op de Brabantstraat in Volkel vond dinsdagavond een aanrijding plaats tussen een tractor en een snorfiets. De tractorbestuurder, een 65-jarige man uit Volkel, sloeg af om een weiland op te rijden maar zag een snorfietser uit Boekel, die rechtdoor over het fietspad reed, over het hoofd. De snorfietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

INBREKERS OP DE VLUCHT

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Eisenhowerweg in Veghel. De inbrekers waren al een eind gevorderd op het moment dat zij door beveili-gingsmedewerkers werden betrapt. Men is er met twee personenautos vandoor gegaan. De autos waren vermoedelijk voorzien van gestolen kentekenplaten.

AUTODIEFSTAL

Afgelopen nacht is vanaf de Morel in Uden een grijze personenauto van het merk Mercedes voorzien van het kenteken 55-DD-GL gestolen.