Ingezonden persbericht

Bezoek Europees Logistiek en Configuratiecentrum van Hitachi Data Systems

Graag nodigen we u uit voor een blik achter de schermen bij Hitachi Data Systems in Waardenburg op 4 april a.s. Hier is het configuratiecentrum en logistieke warehouse van HDS gevestigd waar alle dataopslagsystemen voor de Europese markt worden geconfigureerd naar de specificaties van de klant en getest.

HDS kan via dit centrum binnen 10 uur een compleet high-end Hitachi Lightning 9960-systeem assembleren, configureren, testen en uitleveren. Daarna worden ze via Hitachi Transport Systems -een dochter van Hitachi Ltd.- uitgeleverd. U moet hierbij denken aan gemiddeld 110 machines per maand en in een piekperiode het dubbele hiervan. De vestiging in Waardenburg is ook de logistieke basis voor de garantie- en serviceverplichtingen van HDS.

Tijdens de rondleiding door dit centrum zult u meer inzicht krijgen in het testproces van HDS in combinatie met een overzicht van de recente ontwikkelingen van HDS binnen Nederland. U krijgt een update over de Nederlandse markt voor storage-systemen, met extra aandacht voor de toepassing van storage in de logistieke wereld.

Datum: 4 april 2002
Plaats: Hitachi Data Systems, Waardenburg
Tijd: 14:30 - 17:00 uur

Via een reply op deze mail kunt u zich aanmelden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammers van Toorenburg PR, Karin Dooren, 030-65 65 070.

Graag tot ziens op 4 april.

Met vriendelijke groet,

Cees Heikamp
Channel Sales Manager
Hitachi Data Systems