Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 4-04-2002 Persbericht district Aa & Dommel

TWEE GEWONDEN BIJ ÉÉNZIJDIG ONGEVAL (Schijndel)

Woensdagmiddag zijn een 56-jarige automobilist en zijn echtgenote (leeftijd onbekend) uit Schijndel op de Steeg in Schijndel door nog onbekende oorzaak met de auto tegen een boom gereden en gewond geraakt. De man en de vrouw zijn per ambulance overgebracht naar een Veghels ziekenhuis en zullen daar in ieder geval een nacht ter observatie moeten blijven. De auto raakte totall loss.

VROUW RIJDT TEGEN BOOM (Helvoirt)

Woensdagavond is een 58-jarige Tilburgse op de Rijksweg N65 in Helvoirt bij een aanrij-ding gewond geraakt. De vrouw is door nog onbekende oorzaak uit de bocht gevlogen en tegen een boom tot stilstand gekomen. De vrouw is vermoedelijk met een gebroken voet overgebracht naar het ziekenhuis. De auto liep zware schade op.

VERDACHTEN AANGEHOUDEN OP GESTOLEN BROMFIETS (Boxtel)

Woensdagmiddag zijn op de Molenstraat in Boxtel een 13-en een 18-jarige Oisterwijker aangehouden voor het rijden op een gestolen bromfiets en het opgeven van een valse naam. Agenten lieten het tweetal stoppen omdat ze geen helm droegen. De twee hingen een tegen-strijdig verhaal op over de bromfiets, konden geen papieren tonen en gaven een valse naam op. Bij controle bleek dat de bromfiets van een diefstal in Haaren afkomstig te zijn. De ver-dachten zijn aangehouden.

SNELHEIDSCONTROLES (Boxtel/Vught)

Woensdagmiddag zijn bij snelheidscontroles op de Parallelweg Zuid in Boxtel en op de Bos-scheweg in Vught in het totaal 151 automobilisten bekeurd voor overtreding van de maxi-mum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 km/h. Er zijn 477 voertuigen gecontroleerd.

IDENTITEIT DODELIJK SLACHTOFFER BEKEND (Vught)

Donderdagmiddag is na o.a. forensisch onderzoek de identiteit van het overleden slachtoffer van de dodelijke aanrijding van woensdag jl. op de rijksweg N65 in Vught vastgesteld. Het betrof een 29-jarige man uit s-Hertogenbosch. Het slachtoffer verloor terhoogte van Hel-voirt de macht over het stuur en kwam in de middenberm van de weg via een lantaarnpaal tegen een boom tot stilstand. De man is direct aan zijn verwondingen overleden. De auto is na de botsing in brand gevlogen. De familie van het slachtoffer is inmiddels ingelicht.