ABP


Nieuw hypotheekbedrijf Obvion van start

Obvion is een nieuw hypotheekbedrijf, ontstaan uit een samenwerking tussen ABP en Rabobank. Sinds 2 april is Obvion operationeel. De focus wordt hierbij gelegd op tussenpersonen in de financiële dienstverlening.

Obvion heeft de afgelopen maanden een duidelijke en onafhankelijke visie op de hypotheekmarkt ontwikkeld. Met als belangrijke pijlers: onafhankelijkheid, snelheid en flexibiliteit, samen ondernemen en professionele kennis. In de praktijk betekent dat snelle en betrouwbare levering, deskundigheid en een volledig en concurrerend productaanbod. Obvion staat voor betrouwbaarheid en degelijkheid. In lijn met het imago dat voorganger ABP Hypotheken heeft opgebouwd.

Voor Rabobank is deelname in Obvion aantrekkelijk om zijn marktpositie in de hypotheekbranche te vergroten via onafhankelijke intermediairs. ABP stapt onder meer in Obvion, omdat het door verandering in wetgeving niet langer mogelijk is ABP Hypotheken als zelfstandig bedrijf onder ABP te laten voortbestaan. Ook ABP ziet hierin mogelijkheden tot verdere groei op de hypotheekmarkt.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.obvion.nl.