Gemeente Wieringen


Bekendmakingen

Tom Beneker zegt: "Ook hier wonen kanjers!" (22 februari 2002)

Je staat er niet altijd bij stil, maar op en vanuit Wieringen worden voortdurend sportieve topprestaties geleverd. Ook hier wonen de kanjers. Tijd om deze topsporters eens goed in de schijnwerpers te zetten én een leuke avond te bezorgen.

Bijzondere sportprestaties verdienen extra lof. Daarom organiseert B&W een officiële ontvangst in het gemeentehuis met alle tralala die daarbij hoort. Het wordt zelfs een jaarlijks evenement met als titel: Sportsterren schitteren op Wieringen. Dit jaar op donderdag 4 april a.s. om 19.30 uur.

Laat het ons weten! Kent u iemand op Wieringen waarvan u denkt: "dat is een echte topper", aarzel dan niet, draag haar of hem direct voor. De enige voorwaarde is: de prestatie moet op sportief gebied liggen. Alle sporten tellen mee. Er is geen leeftijdsgrens. U kunt ook meer dan één persoon voordragen.

Het college van B&W beoordeelt uw voordracht. Stuur een briefje, fax of e-mail. Omschrijf kort waarom u tot deze voordracht komt. Heeft u al ingezonden? Geen punt, uw inzending telt automatisch mee. Het oordeel van B&W is bindend en er kan niet over gecorrespondeerd worden.

Stuur met gang in vóór 15 maart a.s. Alle inzenders krijgen bericht en wie weet staat uw kanjer straks te stralen op het podium van eer en aanzien. Met als blijvende herinnering een oorkonde, uitgereikt door wethouder Beneker.

College van B&W, t.a.v. Jan van Berkum, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Fax: 0227-594343. E-mail: gem.wieringen@wieringen.nl.

Hippolytushoef, 22 februari 2002 Drs. J. Wittink, secretaris T. Beneker, loco-burgemeester