Gemeente Wassenaar

Openbare vergadering Programmaraad LRVW in Wassenaar 19-03-2002

Donderdagavond 4 april a.s. houdt de Programmaraad LRVW een openbare vergadering in Raadhuis De Pauw in Wassenaar. Het adres is Raadhuislaan 22. GeĂŻnteresseerden zijn welkom om de vergadering bij te wonen van 20.30 22.00 uur.
Inwoners van de betrokken gemeenten hebben voorafgaand aan de vergadering per persoon maximaal vijf minuten tijd om in te spreken en hun eventuele wensen kenbaar te maken. In totaal is voor dit item 15 minuten gereserveerd.
Sinds december 2001 is ook de gemeente Nootdorp toegetreden tot de Programmaraad LRVW. Ook de bewoners uit deze gemeente zijn welkom tijdens de openbare vergadering.

Tijdens deze vergadering komt onder andere de advisering van het televisieaanbod via de kabel aan de orde. Voor 1 juni a.s. dient de Programmaraad haar advies bij de Casema in te leveren.

De Programmaraad LRVW heeft als taak de kabelexploitant (in deze regio de Casema) te adviseren over de samenstelling van het wettelijk basispakket van 15 televisie- en 25 radiozenders. De Programmaraad LRVW dient rekening te houden met een aantal specifieke zenders die op basis van de Mediawet vastliggen.
Voor meer informatie wordt verwezen naar het jaarverslag van de Programmaraad, dat ter inzage ligt bij de afdeling communicatie van de betreffende gemeenten.

Postbusnummer
De Programmaraad LRVW houdt onder andere rekening met de wensen en belangen van de abonnees c.q. inwonenden van de vier deelnemende gemeenten. Met vragen en/of opmerkingen omtrent het advies van de Programmaraad kan men enkel schriftelijk terecht bij het onderstaande (nieuwe) adres:

Programmaraad LRVW
Postbus 1147
2260 BC LEIDSCHENDAM