Ingezonden persbericht


Persbericht

Pridis officiceel HiPath Ready Partner van Siemens

Vianen, 4 april 2002 - Pridis is door Siemens geaccrediteerd als officiële deelnemer aan het HiPath Ready Partner programma. Door deze accreditatie zijn de producten van Pridis - kostenregistratiepakketten - officieel erkent als CTI software dat succesvol draait op de Hicom centrale van Siemens. Deze accreditatie biedt Pridis de mogelijkheid om de markt waarin Siemens zich begeeft, te bewerken.

Door deel uit te maken van het HiPath Ready Partner programma blijft Pridis op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de HiCom centrale en kan zij hierop onmiddellijk haar eigen producten afstemmen.

De Hipath strategie van Siemens helpt bedrijven om geleidelijk de 'traditionele' (tele-) communicatie en data-infrastructuur te migreren naar het Internet Protocol.

+++

Over Siemens Nederland N.V.
Klanten vinden bij de Siemens Groep in Nederland producten, systemen en diensten, op vrijwel alle terreinen van de elektrotechniek en de elektronica. Voor bedrijfsleven, overheid en consument.. Meer dan de helft van de omzet bestaat uit in Nederland toegevoegde waarde. Via een aantal zogenoemde Centers of Competence biedt Siemens Nederland haar klanten ook internationaal kennis, producten en oplossingen aan. Op uiteenlopende terreinen. Of het nu gaat om havenoverslagsystemen, industriële warmte/krachtcentrales, simulatietechnieken of windturbineparken. De Siemens Groep in Nederland bestaat uit een aantal ondernemingen. Het merendeel van de activiteiten is ondergebracht bij Siemens Nederland N.V in Den Haag. Zij biedt de markt als vooraanstaand speler oplossingen in de sectoren Energie, Industrie, Informatie & Communicatie, Verkeer en Vervoer, Gezondheidszorg, Huishouden en Dienstverlening, en realiseert voor klanten ook opdrachtfinancieringen via Siemens Financial Services. De Siemens Groep in Nederland maakt deel uit van de in meer dan 190 landen vertegenwoordigde multinational Siemens AG. Deze heeft een omzet van 87 miljard euro en ruim 450.000 medewerkers. Voor meer informatie kunt u Siemens bezoeken op www.siemens.com of .

Over Pridis
Pridis is opgericht in 1994 en doet onderzoek naar en houdt zich continue bezig met de ontwikkeling van communicatie management software (spraak gerelateerd). De oplossingen die Pridis levert aan een breed distributiekanaal in Europa is compatible met ieder merk switch. De oplossingen die Pridis biedt zijn zowel voor PC-bedieningssystemen als voor workflow-scripting. Pridis heeft uitgebreide trainingsfaciliteiten voor haar distributeurs en hun dealers. Een eigen servicedesk zorgt ervoor dat Pridis altijd te bereiken is voor vragen vanuit de Europese markt waar het Pridis producten betreft.