Besluitenlijst 26 maart 2002

1.Raamplan actief bodembeheer De Kempen.
Besluit: Voor kennisgeving aannemen

2.Subsidieregeling papierinzameling.
Besluit:Instemmen met het voorstel om voor de omzetting van guldens naar euro's voor wat betreft de subsidieregeling papierinzameling aansluiting te zoeken bij de systematiek van BOX b.v.


3. Uitreiking verkeersdiploma's aan leerlingen van groep 8 van de basisscholen op 17 mei aanstaande
Besluit: Portefeuillehouder onderwijs zal de diploma's uitreiken of anders de burgemeester.


4.Uitspraak rechtbank van 12-2-2002 op beroep A.J. van Boxmeer inzake bedrijfswoning aan de Damianenweg
Besluit: Voor kennisgeving aannemen


5.Verzoek Foka om kwijtschelding dan wel halvering van dwangsom Besluit:Instemmen met het afwijzen van het herhaalde verzoek om kwijtschelding dan wel halvering van de dwangsom en invordering doorzetten.


6.Invoering BTW-compensatiefonds
Besluit: Instemmen met instellen en bemensing werkgroep alsmede beschikbaar stellen van een raamkrediet van ¤10.000,- ; dekking t.l.v. restant-krediet invoering euro


7. Stand van zaken opheffing Bestuursacademie Zuid-Nederland Besluit: Kennisnemen van de stand van zaken en in eerstvolgende Marap krediet verlagen tot ¤31.000,-.


8. Beroepschrift tegen afwijzing verzoek om kwijtschelding van de aanslag gemeentelijke belastingen 2001
Besluit: Instemmen met het gegrond verklaren van het beroepschrift tegen de afwijzing op het verzoek om kwijtschelding voor de aanslagen gemeentelijke belastingen 2001.


9. Circulaire VNG inzake ongevallenverzekering vrijwillige brandweer Besluit: Kennisnemen van de circulaire en nader bezien of het wenselijk is om pemba te verzekeren
terug naar boven