Ingezonden persbericht


Nieuwe benoemingen bij BMC Software

Nieuwegein - 4 april 2002 - Bij BMC Software, toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer, zijn recentelijk een aantal nieuwe medewerkers aangesteld. Op 1 februari jl. trad Martijn van Zoeren (28) in dienst als Partner Manager. Voorafgaand aan zijn benoeming bij BMC Software, ontwikkelde hij tijdens zijn twee jarig dienstverband bij Level 3 Communications een aantal partnerships.
Johan Adema (38) is per 11 februari werkzaam bij BMC Software als Corporate Account Manager Rabobank en Delta Lloyd groep. Hiervoor was hij o.a. Account Manager bij Information Builders voor de Business Unit Finance en meest recentelijk Account Manager bij BWise.
Op 18 maart is Arjen Wiersma (38) aangesteld als Partner Manager. Het laatste jaar was hij Alliance Manager EMEA bij Consul Risk Management. Daarvoor was hij werkzaam bij Microsoft, Oracle en Digital in diverse partnergerichte functies.
Per 1 april is Remco van Dijk (30) benoemd tot Partner Development Manager. Remco is sinds 1997 werkzaam bij BMC Software, onder meer als Account Manager ING en de laatste twee jaar als Account Manager Rabobank. Marcel van der Toom (39) trad op 1 april in dienst als Business Solution Manager Enterprise Data Management en Storage. Marcel heeft veel ervaring op het gebied van OS/390 en ZO/S. De laatste zes jaar was hij werkzaam bij Compuware, eerst als Manager Support en de laatste tijd als Sales Manager.

Over BMC Software
BMC Software is toonaangevend aanbieder van enterprise systeembeheer oplossingen. Op basis van haar Assuring Business Availability®-concept, biedt BMC Software kostenbeheersing van infrastructuurbeheer, concurrentievoordeel en marktdifferentiatie via service management. Tevens biedt BMC Software groei van de bedrijfswaarde, door middel van haar oplossingen voor bedrijfsoptimalisatie. BMC Software is één van de S&P 500-bedrijven, realiseerde in boekjaar 2001 een omzet van ruim $1,5 miljard en heeft wereldwijd vestigingen. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com.

Voor redactionele informatie:
BMC Software b.v.
Hanneke Oudshoorn
030 608 55 00
hanneke_oudshoorn@bmc.com