Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Officiele bekendmakingen

Aangevraagde bouwvergunningen (ARTIKEL 41) * Kon. Wilhelminaweg 62 verbouwen bankgebouw * De Postmeester 8 uitbreiding woning * De Oude Wei 7 uitbreiding woning * Pr. W. Alexanderlaan 9-11 plaatsing kapconstructie op garage en bouwen carports * Nassaulaan 6 plaatsing dakkapel * Schoolweg 19 uitbreiding woning * Het engelse werk 6 uitbreiding woning * Industrieweg Noord (kavel 1) bouwen woning met bedrijfshal * Industrieweg Noord (kavel 2) bouwen woning met bedrijfshal * Industrieweg Noord (kavel 3) bouwen woning met bedrijfshal * Industrieweg Noord (kavel 4) bouwen woning met bedrijfshal * Industrieweg Noord (kavel 5) bouwen woning met bedrijfshal

Deze publicatie vindt plaats op grond van het bepaalde in artikel 41 van de Woningwet en is bedoeld om bekendheid te geven aan het feit, dat genoemde aanvragen om bouwvergunning zijn ingediend. Deze aanvragen liggen niet ter inzage. Nadere informatie kunt u krijgen in het gemeentehuis bij Bouw- en Woningtoezicht (tel 469653).

Verleende bouwvergunningen Burgemeester en wethouders hebben bouwvergunning c.q. melding verleend voor: * Stenderland 4 te Amerongen (melding), voor het plaatsen van een dakkapel, verzenddatum 13 maart 2002. * Burg. Jhr. H. van den Boschstraat 122 te Amerongen, voor het uitbreiden van de woning, verzenddatum 13 maart 2002. * Dwarsweg 65B te Overberg, voor het uitbreiden van de woning met een receptie, verzenddatum 13 maart 2002. * Kon. Wilhelminaweg 66 te Amerongen, voor het uitbreiden van de woning, verzenddatum 13 maart 2002.

Sloopvergunning Burgemeester en wethouders hebben een sloopvergunning verleend voor: * Holleweg 10 te Amerongen, voor het slopen van een woning, verzenddatum 27 februari 2002.

Burgemeester en wethouders hebben een sloopvergunning verleend voor het slopen van de asbesthoudende dakbedekking van de bergingen van 38 huurwoningen gelegen aan de: * De Klamp 1 t/m 13 en 2 t/m 14, * De Hank 1 t/m 23 en 2 t/m 12 en * Burg. H. Spruijtlaan 34 t/m 44. (Verzenddatum 15 maart 2002).

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken hiertegen binnen zes weken na verzenddatum een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Amerongen.

Als u meent dat u door de verleende vrijstellingen en/of bouwvergunningen rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u binnen zes weken na de dag waarop het besluit op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt (zie verzenddatum) een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Amerongen. Het instellen van bezwaar schorst de werking van de vergunning niet. Daarvoor kunt u - als tegen een besluit bezwaar is gemaakt - een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de President van de Rechtbank Utrecht, Postbus 13023 LA Utrecht.

Voornemen vrijstelling bestemmingsplan Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om met toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van: 1. Het bestemmingsplan Amerongen Noord voor het uitbreiden van een woning op het perceel Holleweg 20 te Amerongen. 2. Het bestemmingsplan Amerongen Kom voor het bouwen van een serre op het perceel Koningin Wilhelminaweg 98 te Amerongen.

De bouwplannen liggen vanaf dinsdag 2 april 2002 gedurende 4 weken ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken in het gemeentehuis van Amerongen. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden ten aanzien van een voorgenomen vrijstelling schriftelijk of mondeling hun zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen. De ingediende zienswijzen worden bij de besluitvorming betrokken.

Vrijstelling bestemmingsplan De Informatie en Communicatie Technologie Organisatie (ITO) heeft een aanvraag om bouwvergunning ingediend voor de bouw van een C2000-antennemast op het gemeentelijk opslagterrein aan de Veenseweg in Amerongen.

De gemeente is voornemens om met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening vrijstelling te verlenen van het bestemmingsplan 'Buitengebied'.
De bouwaanvraag met ruimtelijke onderbouwing ligt ingevolge de inspraakverordening met ingang van dinsdag 2 april 2002 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage, met de mogelijkheid om schriftelijk te reageren op de aanvraag.