ADECCO

Solvay en Adecco voor werk met perspectieven

PERSBERICHT
Prima banen voor mensen met verantwoordelijkheidsgevoel

Solvay pharmaceuticals en adecco
maken zich samen sterk
voor werk met perspectieven

Olst - Bij Solvay Pharmaceuticals in Olst is op korte termijn plaats voor 15- 20 nieuwe medewerkers. Bovendien heeft de onderneming in de periode mei tot en met oktober behoefte aan ruim 40 flexkrachten, voor zowel vakantiewerk als regulier werk. Samen met Adecco The Flex Company start de producent van medicijnen een offensief om in de eigen regio enthousiaste mensen aan te trekken. Daartoe hebben beide partijen onlangs een overeenkomst gesloten.

Evenals Adecco is Solvay Pharmaceuticals een wereldwijd actieve onderneming die aan ruim 33.000 mensen werkgelegenheid biedt. Een medisch product van Solvay dat iedereen kent, is de 'griepprik'. De vestiging in Olst, waar geneesmiddelen worden gemaakt en verpakt, telt op dit moment ruim 300 medewerkers, en is daarmee één van de grootste werkgevers in de regio. De onderneming is sterk in ontwikkeling. Uitbreiding in de personele bezetting is dan ook geboden. Voor professionele ondersteuning bij dat traject, heeft Solvay een beroep gedaan op Adecco The Flex Company. Voor optimale werving-, selectie- en introductieprocedures, heeft Adecco in Olst - onder hetzelfde dak als Solvay Pharmaceuticals - een speciale vestiging geopend.

Enthousiaste mensen met verantwoordelijkheidsgevoel zijn welkom Solvay Pharmaceuticals geniet in Olst en omgeving een uitstekende reputatie als werkgever. De werksfeer is open, collegiaal en informeel, met een scherp oog voor kwaliteit, accuratesse en nauwkeurigheid. Gezien het maatschappelijke belang van de producten die in Olst worden vervaardigd en voor distributie klaargemaakt, zoekt Solvay mensen die graag delen in de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een perfect eindresultaat. Het functieniveau waarvoor Solvay en Adecco mensen gaan aantrekken, is breed: van productiemedewerkers tot en met technisch gekwalificeerde operators.

Adecco hanteert daarbij een formule die afwijkt van 'traditionele wervingstrajecten'. Het gaat Adecco om banen die passen bij mensen, in plaats van andersom. Dat betekent concreet dat iedereen in de regio welkom is om op zijn minst informatie in te winnen over de loopbaanmogelijkheden bij Solvay Pharmaceuticals. Op alle locale vestigingen ligt daartoe onder meer een speciale voorlichtingsvideo klaar. Wie over internet beschikt, kan alvast een kijkje nemen in de keuken van de geneesmiddelenproducent: www.solvay.com. Bovendien heeft Adecco een speciaal telefoonnummer opengesteld. Iedereen die belangstelling heeft voor een perspectiefrijke baan of voor tijdelijk werk van mei tot en met oktober aanstaande, kan per direct bellen met de inhouse-vestiging van Adecco: 0570 - 56 82 14.

Intensieve begeleiding
Deze inhouse-vestiging in Olst richt zich niet alleen op werving en selectie, maar bovendien op intensieve begeleiding van de nieuwkomers. Zo neemt Adecco een deel van de werkplanning voor zijn rekening, alsook de gewenste opleidings- en trainingstrajecten. Bovendien zal Adecco een belangrijke rol spelen bij het laten doorstromen van flexwerkers naar een vast dienstverband. Solvay Pharmaceuticals en Adecco gaan er als hechte partners voor zorgen dat mensen banen krijgen die werkelijk op hun lijf geschreven zijn.