Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-04-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.50 uur

Verdachte vechtpartij aangehouden

VEENENDAAL Politieagenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag een 30-jarige inwoner van Veenendaal aangehouden, die verdacht wordt van betrokkenheid bij een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Markt.

Bij de vechtpartij tussen de Veenendaler en een 32-jarige plaatsgenoot, raakte laatstgenoemde gewond aan zijn oor. Volgens een getuige ontstond de worsteling, nadat de 32-jarige man per ongeluk een barkruk omver liep.

Partij softdrugs aangetroffen op parkeerterrein

RENSWOUDE Op een parkeerterrein aan de Hokhorst heeft de politie zaterdag om 08.30 uur in een aanhanger een partij softdrugs aangetroffen.

De weed was verpakt in pakken en vertegenwoordigde een verkoopwaarde van plm. 453.000 euro. De partij is in beslag genomen en wordt vernietigd. Een 32-jarige inwoner van Alkmaar is in verband met deze zaak aangehouden.

Koffiedief aangehouden

DOORN De politie heeft zaterdagmorgen een 53-jarige man aangehouden, nadat hij in een winkel enkele pakken koffie had gestolen. Vervolgens bleek de man in zijn auto nog meer dan 100 gestolen pakken koffie te hebben staan.

Om 10.50 uur werd de politie gezonden naar een winkel aan het Plein 1923, waar door het winkelpersoneel de 53-jarige man uit Bussum staande was gehouden op verdenking van diefstal. De man bekende enkele pakken koffie uit de winkel te hebben gestolen. Later bleek hij in zijn auto nog meer dan honderd pakken koffie en nog enkele andere van winkeldiefstal afkomstige goederen te hebben staan. Ook hiervan bekende hij dat hij deze had gestolen. De dief is door de politie aangehouden en ingesloten op het politiebureau.