Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 27 maart 2002

RECONSTRUCTIE KIEVITSTRAAT

Maandag 8 april aanstaande start de reconstructie van de Kievitstraat. De werkzaamheden zullen naar verwachting 12 weken in beslag nemen. Om de overlast te beperken, wordt het werk in fases uitgevoerd.

Het oude hoofdriool wordt vervangen door een kunststofriool en de huisaansluitingen worden tot aan de perceelsgrens vervangen. Na de rioolwerkzaamheden worden de hoofdrijbaan en de trottoirs bestraat met nieuwe materialen. In het kader van Duurzaam Veilig zullen er plateaus worden aangelegd op de kruisingsvlakken met de Gruttostraat en de Talingstraat/Pluvierstraat.

Tevens wordt op het kruisingsvlak met de ventweg Wielewaal een inritconstructie aangelegd. In het gedeelte Kievitstraat van Wielewaal tot Pluvierstraat wordt de breedte van de rijbaan tenslotte versmald en worden er parkeervakken aangelegd aan de westzijde van de straat. Tijdens de uitvoering is de Kievitstraat afgesloten voor het (doorgaande) verkeer.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. van Dijk van de afdeling Gemeentewerken. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 2893971.