Ingezonden persbericht

TogetherSoft introduceert versie 6.0 van Together ControlCenter

Met nieuwe release kunnen ontwikkelaars in één omgeving software modelleren, bouwen en testen

Eindhoven, 8 april 2002 ? TogetherSoft, producent van software die meer kwaliteit en voldoening brengt in het werk van ontwikkelaars, maakt de beschikbaarheid bekend van Together ControlCenter 6.0. Deze totaalomgeving voor applicatieontwikkeling werkt volgens het principe 'Model, Build, Deploy'. Versie 6.0 betekent een verdere uitbreiding van de mogelijkheden van Together ControlCenter. Zo zijn er forse verbeteringen op IDE-gebied (Integrated Development Environment) en wordt veel nieuwe functionaliteit geboden voor ondersteuning van J2EE en UML modeling.

Together ControlCenter, waarvan nu de zesde generatie uit is, blijft toonaangevend door de integratie van ontwerp-, ontwikkelings- en gebruiksfuncties. Deze integratie maakt het bouwen van complexe softwareapplicaties een stuk eenvoudiger. TogetherSoft lanceert Together ControlCenter 6.0 op JavaOne in San Francisco.

TogetherSoft
TogetherSoft zet zich in voor de verbetering van de manier waarop software- ontwikkelaars (samen)werken. Daarvoor brengt het bedrijf software op de markt waarmee organisaties hoogwaardige applicaties snel en binnen de begroting tot stand kunnen brengen. TogetherSoft is een van de stuwende krachten onder de aanbieders van software ontwikkelgereedschappen? met 81% omzetgroei in 2001 en vele productvernieuwingen op basis van eigen gepatenteerde technologieën. De meest innovatieve bedrijven ter wereld maken gebruik van TogetherSoft's technologie. Hieronder zijn Nokia, Cisco Systems, Daimler Chrysler, UBS-Warburg, Siemens, Nortel Networks, Sun Microsystems en Philips.