VODAFONE
http://www.vodafone.nl

Vodafone introduceert 2-in-1 Pack

Via GPRS en Bluetooth overal toegang tot internet en e-mail

Maastricht, 8 april 2002 . Vodafone biedt nu een totaalpakket waarmee klanten via Bluetooth en het Vodafone GPRS netwerk mobiel toegang hebben tot het internet en hun publieke e-mailadres. Het pakket is inclusief een Vodafone GPRS abonnement met een Xircom Bluetooth Adapter en een T39m GPRS telefoon van Sony Ericsson. Met dit 2-in-1 Pack breidt Vodafone Business Point haar brede aanbod op het gebied van mobiele data-oplossingen uit.

Bluetooth is een vervanger van infrarood en de datakabel. Deze universele technologie heeft als voordeel dat de mobiele telefoon gewoon in de tas kan blijven zitten, omdat de apparaten niet fysiek (via een kabel) met elkaar verbonden te hoeven zijn, en elkaar ook niet te hoeven kunnen .zien. (via infrarood).
Dankzij GPRS kunnen klanten van Vodafone naast het mobiele bellen via GSM ook een dataverbinding continu open hebben staan en is de klant 24 uur online. Het grote voordeel is dat de klant alleen betaalt voor het ophalen en versturen van data.
Door een gebruiksvriendelijke handleiding is het zeer gemakkelijk voor klanten van Vodafone om snel aan de slag te gaan met de diensten over GPRS.

Met Vodafone WirelessWeb kunnen nu nog meer klanten overal mobiel informatie opzoeken, bijvoorbeeld om vlak voor, of tijdens een bezoek aan de klant de meest actuele branche- en marktinformatie te raadplegen. Ook kan onderweg e-mail worden verstuurd of bekeken. Vanaf April 2001 kunnen zakelijke klanten van Vodafone al gebruik maken van Vodafone Corporate GPRS Access, een op GPRS technologie gebaseerde dienst die een mobiele verbinding met het eigen bedrijfsnetwerk tot stand brengt.

Vodafone
Vodafone is één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. De Vodafone Group heeft wereldwijd 100 miljoen klanten in 28 landen. Sinds 15 juni 1999 is Vodafone Libertel N.V. genoteerd aan de Euronext Amsterdam.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / /