Gemeente Eemnes

wethouders van Eemnes d.d. 9 april 2002
Bezetting stembureaus op 15 mei 2002.
Ingevolge de Kieswet dienen er leden voor de stembureaus te worden benoemd.

De personen op bijgaand rooster benoemen.

Vervanging personeelsmateriaalwagen.
Na beoordeling van verschillende offertes, is gekozen voor een Peugeot Boxer.
Instemmen met aanschaf van een Peugeot Boxer, ter vervanging van de 775, personeelsmateriaalwagen.
Vergroten woning Raadhuislaan 21.
Gebruik van de 'aanbouw' binnen het bestemmingsplan niet mogelijk, medewerking wel wenselijk. Voor medewerking is vrijstelling (ex artikel 19, lid 3 WRO) vereist.
Medewerking verlenen aan de aanvraag.
Bestuurlijk overleg Landinrichtingscommissie.
Verslag bestuurlijk overleg 27 februari jl.
V.k.a.
Ontheffing inrijverbod Eemnesser Vaartsteeg. Door hengelsportvereniging 'Flevo' worden ontheffingen gevraagd voor het inrijverbod van de Eemnesser Vaartsteeg in verband met het houden van viswedstrijden, en voor controlewerkzaamheden door het bestuur.

Het bestuur van de hengelsportvereniging 'Flevo' te Eemnes ontheffing verlenen van de gesloten verklaring van de Eemnesser Vaartsteeg bord C12, gesloten voor alle motorvoertuigen, op genoemde data, en ontheffing verlenen voor bestuur voor controlewerkzaamheden.

Verzoek wijziging bestemmingsplan. Conform het advies van de commissie BB d.d. 14 februari 2002, dient de raad alsnog een besluit te nemen inzake het verzoek om wijziging van het bestemmingsplan voor gebruik van een bestaande (stenen) schuur als pedicurepraktijk.


1. Raad voorstellen -via lijst ingekomen stukken en mededelingen- om geen medewerking te verlenen aan het verzoek tot wijziging van het bestemmingsplan ten behoeve van gebruik (stenen) schuur voor pedicurepraktijk.

2. Indien raad weigert om medewerking te verlenen aan verzoek tot wijziging bestemmingsplan, geen vrijstelling verlenen van bestemmingsplan ten behoeve van gebruik (stenen) schuur voor pedicurepraktijk.

3. Instemmen met conceptbrief aan betrokkene.
Geluidsschermen A-27
Voorstel tot start van de saneringsprocedure binnen de R/S-regeling en ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst met RWS. Voorstel:
Start saneringsprocedure;

- Aanvaarden bijgevoegd akoestisch onderzoek
- Vaststellen saneringsprogramma (bijgevoegd WS-formulier) Ondertekenen Samenwerkingsovereenkomst;

- goedkeuren conceptsamenwerkingsovereenkomst
- machtigen burgemeester tot ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst.
Zonder vergunning geplaatste volière.
Betrokkene heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt, om zienswijze in te dienen. De zienswijze dient beoordeeld te worden. Tevens hebben twee gesprekken plaatsgevonden.
Betrokkene meedelen dat, bij hoge uitzondering en gezien de gegeven omstandigheden, niet wordt opgetreden tegen de volière. Geen.