Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-04-2002 Persberichten district Eemland zuid, 08.55 uur

Veel te hard

AMERSFOORT- Op woensdagavond surveilleerde agenten in een onopvallend politievoertuig. Omstreeks 21.00 uur zagen ze een auto rijden over de Rijksweg A1 met een gecorrigeerde snelheid van 175 kilometer per uur waar 120 is toegestaan. De 34-jarige automobilist uit Amersfoort kreeg een stopteken en hij kon zijn rijbewijs inleveren.

Vermoedelijke inbrekers aangehouden

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werden twee mannen in de leeftijd van 16 en 22 jaar aangehouden nadat ze vermoedelijk hadden ingebroken in een winkel. Een getuige had het duo uit Amersfoort zien staan bij een winkel gelegen aan de Arnhemsestraat. De ruit van de winkel was kapot. De politie werd gewaarschuwd en trof bij de winkel niemand meer aan. Ter hoogte van de Koestraat werden de Amersfoorters aangehouden en ingesloten voor verhoor. Het is nog niet bekend of er goederen uit de winkel zijn weggenomen.

Betalen

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een 29-jarige automobilist uit Amersfoort gecontroleerd op de Muurhuizen. Met de auto was alles in orde maar onderzoek wees uit dat de man nog verschillende boetes niet had betaald. In totaal moest hij nog 6 boetes betalen met een gezamenlijke waarde van 502 Euro. De man gaf aan dit niet te kunnen betalen en werd overgebracht naar het bureau. Hier kan hij zijn geldboete gaan uitzitten.