EVS Afrika-conferentie, 13 april 2002, Utrecht

Op zaterdag 13 april a.s. organiseert de EVS haar jaarlijkse Afrika-conferentie: het grootste Nederlandse evenement op het gebied van Afrika en ontwikkelingssamenwerking.

Te gast zijn onder meer Wadira Kazibwe (vice-president Uganda), Odour Ong'wen (Econews Africa, Kenya) Eveline Herfkens, Ad Melkert en Jan Pronk. Zowel 's ochtends als 's middags kan er een keuze gemaakt worden uit een 15tal workshops die in samenwerking met verschillende Nederlandse ontwikkelingsorganisaties worden georganiseerd. Onderwerpen die aan bod komen lopen uiteen van schuldverlichting, milieu, migratie, verkiezingen in Zimbabwe, de opkomst van fundamentalisme in Afrika, tot de rol van sport in ontwikkeling.

Daarnaast is er dit jaar voor het eerst een afzonderlijk cultureel programma met workshops over Afrikaanse kunst, muziek en dans en kunt u kijken naar een aantal Afrikaanse films. Tot slot is er ook een kinderprogramma voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij kunnen kennis maken met Afrikaanse spelletjes, dans en sprookjes.

De conferentie vindt plaats in het Niels Stensen College, Amerikalaan 17 te Utrecht.
Toegangskaarten kosten ¤ 5 per persoon. Iedereen is van harte welkom!

Klik hier voor het programma.
Klik hier voor het kinderprogramma.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.
Klik hier voor de routebeschrijving.

English version of the programme

Wilt u een gedrukte versie van het programma ontvangen, mail dan even uw naam en adresgegevens naar evs@pvda.nl