Programmabureau Advies Overheid.nl

Gemeente Voorst heeft het web gevonden

"De gemeente Voorst beschikt vanaf 15 april 2002 over een eigen website. De site is eenvoudig, helder en duidelijk van opzet. Voorst heeft gekozen voor een rustig tempo om ervaring op te doen. We zijn dan ook zeker niet de eerste gemeente met een site op het web. De roep werd steeds groter om als gemeentelijke organisatie ook via deze relatief "nieuwe" vorm van communicatie aan burgers informatie te verstrekken en interactie met hen te hebben."

"Op dit moment beperkt de aangeboden informatie zich nog tot vrij algemene informatie. Momenteel vindt u op de website onder andere de Algemene Plaatselijke Verordening, Voorst in cijfers, bestuurlijke informatie als vergaderdata, agendas, verslagen en fotos. Bovendien een productencatalogus waarin alle gemeentelijke diensten worden beschreven van inhoud tot procedure en kosten die er eventueel aan verbonden zijn.

De komende tijd zal steeds meer informatie worden aangeboden. Zo is er de digitale gemeentegids waarvoor nu al een button in de site is opgenomen. Nog een paar weken wachten, dan draait deze module op de site en heeft u een gemeentegids die altijd actueel is. Maar voor de toekomst staat er nog veel meer op het programma, wat dacht u van chatten met wethouders of de burgemeester, themadiscussies via het web of actuele informatie over tal van evenementen in de gemeente." (Bericht op website Voorst)

www.ictu.nl