Copaco NV

Bereikbaarheid Copaco Nederland B.V.
.
Bereikbaarheidsoverzicht

Customer Care Center

Licentiedesk

.
Geachte relatie,

Afgelopen jaar heeft u wellicht ondervonden dat Copaco Nederland niet altijd even goed bereikbaar was, wat nog eens bevestigd werd in een rapport van Computer Partner. Wij zijn net als u van mening dat een goede bereikbaarheid van essentieel belang is voor onze samenwerking.

Om deze reden heeft Copaco Nederland per 15 april 2002 de volgende stappen ondernomen:

Verkooporganisatie
Vanaf 15 april 2002 werken we met merkgerelateerde teams. Per team zijn Inside Business Partner Managers aanwezig die via specifieke telefoonnummers per merkenteam bereikbaar zijn. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat uw organisatie op de juiste wijze wordt ondersteund met kennis van een merk of productlijn bij commerciële aangelegenheden.

Product Specialisten
De Product Specialisten van Copaco Nederland zijn nu ook direct te bereiken via de specifieke telefoonnummers per merkenteam. Zij ondersteunen u graag in de pre-sales fase en kunnen dan ook een verlengstuk van uw organisatie zijn bij complexe oplossingen. Bovendien bieden de Product Specialisten technische expertise voor de door u gewenste producten en oplossingen op hardware- en softwaregebied van één of meerdere leveranciers van Copaco Nederland.

Overzicht telefoonnummers
Alle directe telefoonnummers en de bijbehorende contactgegevens van de merkenteams en andere afdelingen van Copaco Nederland treft u op dit deel van onze web-site in een makkelijk overzicht aan. U kunt dit overzicht op eenvoudige wijze downloaden en printen voor gebruik binnen uw eigen organisatie.

"Bel me nu" button
Voor speciale aanbiedingen heeft Copaco Nederland op haar homepage de "bel me nu voor actie informatie" button geplaatst. Als u uw directe telefoonnummer opgeeft wordt u meteen door ons teruggebeld, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Uw reactie
Copaco Nederland werkt aan tevreden klanten. Wij stellen uw mening derhalve zeer op prijs en verzoeken u vriendelijk uw opmerkingen, vragen en/of ideeën aan ons kenbaar te maken. U kunt dat doen door een E-mail te sturen naar bereikbaarheid@copaco.nl. Wij danken u bij voorbaat voor uw reactie.

Mocht u vragen hebben of aanvullende informatie wensen, dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met de afdeling Sales op telefoonnummer 040 2 306 306.

Wij zijn ervan overtuigd dat we u nog beter van dienst kunnen zijn met deze vernieuwde inrichting van onze verkooporganisatie en zien uit naar een voortzetting van onze prettige samenwerking.

Marc Cox
Directeur