Ingezonden persbericht

Alisun Europe BV opent online winkel voor zonneapparatuur

Alisun zonnebanken en zonnehemels online te bestellen

HEERHUGOWAARD, 20020415 -- Alisun Europe B.V., de grootste fabrikant van zonneapparatuur, is in samenwerking met haar landelijke dealernetwerk op 8 april van start gegaan met een internetwinkel voor zonneapparatuur, www.zonnewinkel.nl. Op deze internetsite kan de consument online zonneapparatuur bestellen uit de thuiscollectie van Alisun.

Op www.zonnewinkel.nl vindt de consument een breed assortiment zonneapparatuur en lampen. Daarnaast wordt op de site veel informatie gegeven over zonnen in het algemeen, waarbij extra aandacht wordt besteed aan verantwoord zonnen. Ook is het mogelijk om via www.zonnewinkel.nl een Alisun dealer in de buurt op te zoeken, waarbij alle mogelijke informatie over de betreffende dealer beschikbaar is.

Het assortiment dat via www.zonnewinkel.nl kan worden besteld, bestaat onder andere uit de Sunlounge Collection. Dit is een collectie zonneapparatuur die past in de hedendaagse lifestyle trend waarin comfort, ontspanning en genieten centraal staan. Bij het ontwerp van de Sunlounge Collection is veel aandacht besteed aan design en kleurgebruik, waardoor de zonnebank is verheven van gewoon gebruiksvoorwerp tot designartikel.

Het unieke van www.zonnewinkel.nl is de samenwerking met het landelijke dealernetwerk. Hierdoor zijn de Alisun producten die op de site zijn afgebeeld en beschreven altijd ergens in de buurt in het echt te bekijken en uit te proberen. De samenwerking houdt verder in dat er op de site veel informatie wordt gegeven over de dealers, en dat bestellingen die via internet worden gedaan worden uitgeleverd door een dealer in de buurt.

Over Alisun
Alisun Europe B.V. is een toonaangevende Nederlandse onderneming, gevestigd in het Noord-Hollandse Heerhugowaard. Alisun exporteert wereldwijd en kent de wensen van de meest verwende zonaanbidders. Sinds 1984 worden de gerenommeerde door Alisun ontworpen en ontwikkelde zonnebanken en -hemels geproduceerd voor consumenten- en de professionele markt.



Ingezonden persbericht