Ingezonden persbericht

Introductie Keywords in Nederland

BARNEVELD, 20020415 -- Stelt u zich eens voor dat u geen http://, www., .com, .nl of andere niet-natuurlijke tekens meer hoeft te gebruiken. Dit is nu mogelijk met Keywords. In plaats van http://www.abnamro.com/ tikt u bijvoorbeeld het Keyword "ABN Amro" in Internet Explorer. In plaats van http://www.klm.nl/ tikt u het Keyword "KLM". Keywords zijn eenvoudiger, natuurlijker en veel makkelijker te onthouden.

Een Keyword is een beter internetadres. Keywords maken het makkelijker om direct naar een site te gaan zonder het volledige internetadres in te tikken.

Keywords zijn in Amerika al een bekend fenomeen. Keywords werken met Microsoft Internet Explorer en de zoekmachine MSN. Met name de integratie met Microsoft Internet Explorer zorgt ervoor dat Keywords ruim 90% van de internetgebruikers bereikt!

Het is nu ook voor Nederlandse bedrijven mogelijk om Keywords te registreren. Dit kan via providers die zijn aangesloten bij de Nederlandse registrar Keywords.nl. Er zijn nu twee providers aangesloten en binnenkort volgen er velen meer. Zie voor meer informatie www.keywords.nl.