Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-04-2002 Persberichten district Eemland noord, 08.30 uur

Rijden onder invloed

Bunschoten-Spakenburg/Baarn In de nacht van vrijdag op zaterdag werden op een tweetal plaatsen bestuurders van een bromfiets aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Op de Prins Hendriklaan in Baarn werd een 17-jarige jongen uit Eemnes aangehouden. Hij bleek na een ademanalyse met 1,1 promille alcohol in zijn bloed te hebben gereden. Hij kreeg een boete en een rijverbod van vier uur.

In Bunschoten-Spakenburg werd op de Dorpsstraat een 17-jarig meisje aangehouden op een bromfiets. Zij had twee passagiers op de brommer en slingerde nogal. Na aanhouden op verdenking van het rijden onder invloed en ademanalyse bleek zij met 0,95 promille alcohol in haar bloed te hebben gereden. Zij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 3 uur.

Rijden onder invloed

BAARN Op de Vondellaan werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een 23-jarige man uit Soest in zijn personenauto aangehouden. De man viel de surveillerende agenten op toen hij wegreed met gierende banden. Na een stopteken werd de verdachte gevraagd te blazen.

Na een ademanalyse op het bureau bleek de man met 1,10 promille alcohol in zijn bloed te hebben gereden. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een dagvaarding.