Ingezonden persbericht

Persbericht

Staffware zet wereldwijd OEM-initiatief op
voor leveranciers van internet- en applicatie services

Alkmaar, april 2002 - - Staffware, toonaangevend in business process management (BPM), heeft een wereldwijd OEM-initiatief opgezet dat zich specifiek richt op Internet Service Vendors (ISV's) en Applicatie Service Providers (ASP's). Door het programma kunnen eindgebruikersorganisaties profiteren van de voordelen van BPM. Volgens de overeenkomst gaan de OEM-partners Staffware's marktleidende technologie op het gebied van procesmanagement in hun eigen softwareapplicaties embedden. Hierdoor wordt de technologie van Staffware eveneens beschikbaar voor klanten van de partners. Staffware levert een zeer open architectuur die eenvoudig in bestaande softwareapplicaties kan worden ingezet.

Jon Pyke, Chief Technology Officer bij Staffware: "Onze reeks volledig geïntegreerde BPM-producten, de Staffware Process Suite, komt tegemoet aan de behoeften die organisaties hebben met betrekking tot high-volume, missiekritische bedrijfsprocessen. Het levert een complete set tools voor het herinrichten en stroomlijnen van processen en taken van een onderneming. De tools zijn beschikbaar op een brede reeks technologieplatforms die zeer interoperabel zijn. Het doel is deze set wereldwijd in te zetten bij ISV's en ASP's en daarbij de mogelijkheden van Staffware te vergroten om nog meer waarde toe te voegen aan de oplossingen van onze partners."


Deelname aan het initiatief betekent voor de partners dat zij bestaande, bewezen én industrieleidende applicatiekaders gaan gebruiken voor het automatiseren van hun processen, zonder dat zijzelf geheel nieuwe systemen moeten ontwikkelen. De ontwikkeltijd neemt dus af, waardoor eindgebruikers de oplossing sneller in gebruik kunnen nemen. Ook hebben potentiële OEM-partners een concurrentievoordeel vanwege het onderscheidende karakter van het product en de oplossing die ze leveren. Daarnaast kunnen ze een winstgevende inkomstenstroom genereren door gerelateerde diensten te bieden.

Met dit wereldwijde initiatief bouwt Staffware voort op het succes van een reeks lokale OEM-overeenkomsten met softwareleveranciers, zoals Siemens Medical Solutions Health Services Corporation, die als een van de eerste organisaties Staffware in haar bestaande applicaties heeft ingebed. Frank W. Lavelle, president en CEO Siemens Medical Solutions Health Services Corporation, stelt: "We werken met Staffware samen in het ontwikkelingsproces van Soarian, onze nieuwe generatie oplossingen voor informatiesystemen binnen de gezondheidszorg. De expertise van Staffware in toonaangevende workflowtechnologie in combinatie met onze positie in de gezondheidszorg creëert een oplossing die ongekend is in onze markt."

De Staffware OEM Business Group wordt geleid door Jon Pyke, Chief Technology Officer, die ondersteund wordt door Leif Edmunds, VP OEM Business Development in de Verenigde Staten. In Nederland kunt u hierover contact opnemen met Vijay Jaswal, Manager Professional Services bij Staffware BV in Alkmaar.

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar,
Tel.: 072 - 5120728, www.staffware.com

Over Staffware
Staffware is oprichter en marktleider van de business process management en workflowmarkt. Staffware levert op dit gebied al ruim vijftien jaar toonaangevende technologie en oplossingen aan alle grote industriesectoren, waaronder commerciële organisaties, het bank- en verzekeringswezen, telecom, nutsvoorziening en overheid. Staffware-applicaties worden binnen een zeer kort tijdsbestek ontwikkeld en volledig op maat gemaakt, waardoor klanten snelle return-on-investements en hoge terugverdiensten behalen. Voor het herinrichten en stroomlijnen van interne processen en taken binnen een organisatie levert Staffware een complete set tools. Deze is beschikbaar op verschillende technologieplatformen en makkelijk uitwisselbaar. De Staffware Process Suite maakt het integreren en automatiseren van de interne processen van klanten, partners, leveranciers en tussenpersonen niet alleen eenvoudiger, maar ook effectiever. Als basis voor hogere organisatieproductiviteit, verbeterde klantenservice en groter concurrentievoordeel wordt gebruikgemaakt van toonaangevende BPM- en CRM-technologieën. Tevens volgt het de wets-, industrie- en managementreguleringen. Momenteel zijn er ruim 1,5 miljoen Staffware-gebruikers. Staffware heeft een goede reputatie opgebouwd, mede dankzij de kracht van haar product en haar klantgerichtheid. De organisatie is de afgelopen zes jaar vertienvoudigd en heeft nu meer dan 400 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen in negentien landen. Mede door de ondersteuning van een uitgebreid partnernetwerk bestrijkt Staffware wereldwijd de belangrijkste business regio's. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com.

Redactionele informatie:
Influx PR - Margienke Bos, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn Tel.: 055 - 3663034, fax: 055 - 3602661, e-mail: prinflux@cs.com Pb0202


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com