Ingezonden persbericht

Persbericht

GE Access breidt portfolio uit met producten
GE Digital Energy
~ nieuw aanbod beantwoordt aan vraag naar stroomproducten ~

15 april 2002 -- GE Access, een toonaangevende 'value added' distributeur van complexe computeroplossingen, -producten en -diensten, heeft haar productaanbod uitgebreid met producten van een andere GE divisie, GE Digital Energy (GE DE), voorheen bekend als IMV. Deze overeenkomst voegt kwaliteitsoplossingen op het gebied van stroom toe aan het productportfolio van GE Access. Deze oplossingen zullen een brug slaan tussen de elektriciteitsvoorziening van een bedrijf en de belangrijkste stroomvereisten voor haar infrastructuur.

GE Access zal alle producten van GE Digital Energy gaan distribueren. Het aanbod omvat een ongeëvenaard niveau van betrouwbaarheid op stroomgebied voor mission-critical installaties, zoals een uitgebreide serie van UPS systemen, variërend van 500 VA tot 4MVA en op Java® gebaseerde software-oplossingen voor zowel via het netwerk verbonden als losse applicaties.

GE DE's unieke Redundant Parallel Architecture® (RPA®) zorgt ervoor dat er in het UPS systeem geen enkele 'point of failure' is. Daarnaast zal GE Access GE DE's Advanced Power System® (APS®) oplossing gaan bieden; een modulaire mission critical stroomoplossing voor projecten van 250 KVA tot 50 MVA.

"Concurrentievoordeel zit niet in het vermogen dozen te versturen, maar in het vermogen waarde toe te voegen aan een bepaald product of dienst," zei Jürg P. Schwerzmann, Director Global Alliances bij GE Digital Energy. "We hebben GE Access gekozen als onze distributeur omdat we een partner nodig hadden met de juiste technologische kennis. We willen onze klanten geen 'one-size-fits-all' product verkopen, maar willen hen een op maat gemaakt aanbod van producten en advies bieden."

"Deze samenwerking combineert het beste van beide bedrijven," zei Chris Ernst, Manager Vendor en Solution Marketing bij GE Access. "Het biedt ons een fantastisch product dat perfect past in ons bestaande portfolio en het geeft GE Digital Energy een partner met veel expertise in projectontwikkeling, die vertrouwen geniet op het gebied van wereldwijd kanaalmanagement. Het is geweldig om te kunnen samenwerken met een bedrijf dat dezelfde merknaam draagt en niet alleen onze waarden deelt, maar ook onze, op oplossingen georiënteerde, manier van werken."

(346 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over GE Access
GE Access is de voornaamste channel development partner voor complexe computerproducten, -oplossingen en -diensten. Met haar uitgebreide en grondige service en expertise biedt GE Access haar partners eersteklas ondersteuning bij het op de markt brengen van complexe computeroplossingen. GE Access levert innovatieve oplossingen die tot doel hebben de partners een voorsprong te geven op de concurrentie en de winstmarges te vergroten. Het bedrijf richt zich hierbij op de het technologisch vlak van het internet, storage en netwerk security management. Het hoofdkantoor bevindt zich in Boulder, Colorado in de Verenigde Staten. GE Access heeft service-, logistieke- en verkoopkantoren in Verenigde Staten, Canada en Europa.

Het Europese hoofdkwartier is gevestigd in Amstelveen. Daarnaast heeft GE Access 14 lokale kantoren verspreid over heel Europa. Deze kantoren bieden expertise op verkoopgebied en verlenen hun partners technische, integratie, financiële en marketingondersteuning.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze website http://www.europe.access.com of ons bellen op +31 (0) 20 34 79 218.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 43 3566956Fax: +31 (0) 43 3566955
E-mail: yvonnev/vivianeb@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Marit Westin van GE Access: Tel: +31 (0) 20 34 79 218Fax: + 31 (0) 20 64 09 659 E-mail: marit.westin@eur.access.comhttp://www.europe.access.com

© 2000 GE Access. General Electric, GE Access and the GE monogram are registered trademarks of General Electric Company. All products and brand names mentioned are registered trademarks of their respective companies.

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht

tel: +31 (0) 43 356 69 56
fax: +31 (0) 43 356 69 55
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com