Ingezonden persbericht


HCCnet, de internet provider van HCC, start op 15 april 2002 een 4 maanden durende gebruikerstest van de dienst SurfTijd. SurfTijd is een door KPN en HCCnet samengesteld voordeelpakket waarmee HCC-leden voor een vast maandelijks bedrag voordeliger internetminuten kunnen inkopen. De dienst is bedoeld om voordeel te bieden aan leden die regelmatig internetten in de avonduren, zonder dat daar abonnementskosten aan verbonden zijn.

HCCnet heeft voor HCC-leden twee SurfTijd pakketten samengesteld. Daarmee kan tot 26% voordeel worden behaald op de internettikken in de daluren, ten opzichte van een BelBasis abonnement. HCCnet Daltegoed 7 is een pakket waarmee 7 uur internet per maand wordt ingekocht voor EUR5,-. Met HCCnet Daltegoed 15 kan men 15 uur internetten per maand voor EUR10,-. De internetminuten kunnen worden besteed in de doordeweekse avonduren, van maandag tot en met vrijdag, van 19:00 tot 24:00 uur. Het tegoed mag één maand worden meegenomen. Starttikken zijn niet in het tegoed opgenomen.

Ronald van Rooden, directeur HCC: "Door de invoering van het landelijk 06760-inbelnummer kon geen gebruik meer worden gemaakt van korting via voordeelnummers. Daardoor stegen de maandelijkse internetkosten van een aantal van onze leden. Met SurfTijd komen we deze, en ook al onze andere leden tegemoet met kortingen die oplopen tot maximaal 26%. Bovendien is het voor onze gebruikers niet nodig om aanvullende contracten voor deze korting te ondertekenen. Iets wat bij veel andere internet providers wel het geval is om de vervallen voordeelnummerkorting te kunnen compenseren."

Meer informatie over de Surftijd abonnementen is te vinden op surftijd.hccnet.nl

Over HCC
HCC is de grootste vereniging van computergebruikers ter wereld met circa 165.000 leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket bevat het grootste PC blad van de Benelux, Computer!Totaal, het grootste computerevenement voor consumenten, HCC Dagen, één van de als best geteste aanbieders van internettoegang, HCCnet, en het nummer één gamestijdschrift PC Zone.

Noot voor de redacties,