FLEXIBILO PLAYGROUND EQUIPMENT

Flexibilo ontvangt int. Award voor technologie en kwaliteit

FlexiBilo, Nederlands fabrikant van speeltoestellen voor de professionele markt ontvangt Internationale Award voor technologie en kwaliteit.

De uitreiking van de New Millennium Award.
Het product van deze relatief kleine fabriek uit Assendelft FlexiBilo-playground-equipment blijkt hoog te scoren in de speeltoestellenbranche en heeft zich zodoende mogen scharen bij de groten in Europa.
Recentelijk ontving de directie van dit bedrijf in Genève uit handen van Arsenio Pardo Rodriquez, president van de trade leaders'club, de internationale award voor technologie en kwaliteit. Daarbij waren internationale topmanagers uit de industrie vertegenwoordigd evenals een aantal leden van het diplomatieke korps, terwijl de Zwitserse Nationale TV en radio hieraan volop aandacht aan besteedde en uiteraard ontbraken ook niet vakjournalisten, persagenten en buitenlandse correspondenten.

Productbeschrijving.
De directie bestaande uit de heren Frits Huisman en Peter Versluis zijn zeer vereerd met deze internationale erkenning en verwachten nu een snelle doorbraak in de Nederlandse- en internationale markt omdat de speeltoestellen er niet alleen uitnodigend uitzien en tot spelen uitdagen, maar bovenal voor de kopers een uitkomst betekenen. Voor de speeltoestellen wordt gebruik gemaakt van polyEthyleen plaatmateriaal in combinatie met eveneens polyEthyleen palen die een kern van staal bezitten en mogen zeer innovatief worden genoemd. Deze speeltoestellen, made in Holland, zijn enorm sterk, slag en stootvast. Splinteren en barsten behoren tot het verleden. Rotten is er helemaal niet meer bij. Zelfs de graffiti-kunstenaars hebben nu het nakijken. De koper is nu verzekerd van duurzame speeltoestellen, die weinig onderhoud vergen en bovenal TUV gecertificeerd zijn.

Bovendien is deze fabrikant in staat de speeltoestellen in een totaal concept aan te bieden, omdat zij ook een hoveniersbedrijf in huis heeft.
Op die manier kunnen de speelobjecten goed gesitueerd worden in de omgeving waar zij thuis horen: de plaatsen waar de jeugd speelt.