Ingezonden persbericht


Bedrijven versnellen ROI met Vignette content management oplossingen

Nieuw Jumpstart programma combineert Vignette V6 met Vignette Professional Services om sneller waarde uit internetinitiatieven te verkrijgen

15 april 2002 - Vignette Corp. (Nasdaq: VIGN), vooraanstaand leverancier van content management systemen, heeft een nieuw programma geïntroduceerd, Jumpstart, waarmee bedrijven Vignette® V6 oplossingen binnen negentig dagen kunnen inzetten voor een snellere return on investment (ROI). Het Jumpstart programma combineert Vignette V6 applicaties met consulting en training van de Vignette Professional Services (VPS) organisatie.

Vignette® V6 Standard editie en Vignette® V6 Multisite Content Manager zijn opgenomen in het Jumpstart programma. Met deze producten kunnen bedrijven webapplicaties of portals inzetten die content vanuit verschillende informatiesystemen integreren en die content bij de juiste mensen op het juiste moment afleveren. De ervaringen die Vignette heeft opgedaan met snelle implementaties bij organisaties als Basell, de staat Michigan (VS), Motorola en Otis Elevator, hebben zogenaamde 'best practices' en kennis opgeleverd die zijn opgenomen in het Jumpstart programma.

"Jumpstart is antwoord op de vraag hoe onze klanten een lagere total cost of ownership (TCO) kunnen verkrijgen uit hun content management projecten," aldus Thomas E. Hogan, president en COO bij Vignette. "Jumpstart levert kant-en-klare content management toepassingen, samen met strategische en tactische ervaringen van VPS die bedrijven in staat stellen om in negentig dagen of minder een Vignette oplossing te implementeren en in gebruik te nemen."

Klanten die gebruik maken van het Jumpstart programma krijgen training and consulting van VPS. VPS experts beoordelen de huidige content management omgeving bij een klant om te bepalen hoe maximaal gebruik kan worden gemaakt van de nieuwe functionaliteit van Vignette V6 Content Suite. Daarnaast biedt het Jumpstart pakket diensten om de omvang van het project te identificeren en om een applicatieontwerp te ontwikkelen dat tegemoet komt aan de individuele behoeften van de klant. VPS experts werken nauw samen met iedere organisatie om specifieke, op maat gemaakte best practices voor content management te ontwikkelen en om klanten te helpen bij het meten van de waarde die Vignette's oplossingen bieden. Dit is het eerste programma in een nieuwe dienstenarchitectuur die "Vignette Velocity" heet. Vignette Velocity zal een serie pakketten met diensten bevatten die tot doel hebben de implementatietijd voor verschillende klantenscenario's te verkorten.

Vignette's Jumpstart pakket is onmiddelijk beschikbaar en bevat honderd training units gecombineerd met consultingdiensten. Het pakket is ontwikkeld om een site in ongeveer negentig dagen of minder te leveren. Jumpstart maakt gebruik van Vignette V6 Standard editie en van Vignette V6 Multisite Content Manager. Meer informatie kunt u vinden op de site http://www.vignette.com of door te bellen met: +31 20 3120 545.

Vignette
Vignette is marktleider op het gebied van content management applicaties. Vignette's applicaties worden door succesvolle organisaties over de hele wereld gebruikt om online klantenrelaties te onderhouden, met partners te werken en met werknemers te communiceren. Vignette combineert content management applicaties met applicaties voor integratie en analyse. Hierdoor kunnen bedrijven daar waar nodig gepersonaliseerde informatie leveren, kunnen online systemen met bedrijfssystemen worden geïntegreerd, en kan er real-time analyse gemaakt worden van online klantengedrag. Vignette heeft wereldwijd meer dan 1.300 klanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Austin, Texas. Daarnaast zijn er kantoren in Amerika, Europa, Azië en Australië. Vignette Nederland is gevestigd in Amsterdam.

Ingezonden persbericht