Ingezonden persbericht


McAfee WebShield e250 appliance door Network Magazine uitgeroepen tot product van het jaar 2002

SANTA CLARA, Calif., 15 april 2002 - Network Associates Inc. (NYSE: NET) heeft bekendgemaakt dat haar McAfee WebShield e250 appliance door het Amerikaanse blad Network Magazine is uitgeroepen tot product van het jaar 2002 in de categorie antivirus voor netwerken. De McAfee WebShield e250 is volgens de redacteuren van Network Magazine de belangrijkste productintroductie geweest voor hun lezers in 2002.

De McAfee WebShield e250 appliance combineert hardware met McAfee's bekroonde antivirussoftware in een geïntegreerde appliance. Deze appliance bevindt zich aan de internet gateway en scant SMTP-, FTP-, POP3- en HTTP-protocollen op virussen en kwaadaardige code, inclusief ActiveX en JavaScript. Het product biedt veel functionaliteit, zoals het scannen van content, updates, beheer op afstand, viruswaarschuwingen, blokkeren van spam, disclaimers en rapportagemogelijkheden.

"Dat Network Magazine de McAfee WebShield e250 heeft uitgeroepen tot product van het jaar, is in lijn met de positieve feedback die wij ontvangen van onze klanten over onze appliances," aldus Michael Callahan, senior director product marketing van Network Associates' McAfee Security divisie. "McAfee heeft één van de eerste appliances in de markt ontwikkeld die tegen virussen en kwaadaardige code beschermen. De erkenning door Network Magazine onderscheidt onze oplossing van de rest."

McAfee Security
Met een marktaandeel van 34% is McAfee wereldwijd marktleider in antivirusoplossingen voor bedrijven. McAfee Security is een productdivisie van Network Associates die bedrijven beschermt tegen beveiligingsinbreuken, virusaanvallen en gemengde bedreigingen ('blended threats'). McAfee Security biedt uitgebreide netwerkbescherming dankzij geavanceerde technologieën voor antivirus, encryptie, desktop firewall, indringersdetectie, kwetsbaarheidanalyses en managed security. Alle McAfee Security producten en diensten worden ondersteund door de vooraanstaande antivirus-onderzoekorganisatie McAfee AVERT (Anti-Virus Emergency Response Team). Dit team heeft remedies ontwikkeld voor grote uitbraken zoals LoveLetter, CodeRed en Nimda.

Ingezonden persbericht