Tom Coronel

15 April 2002: Tom Coronel klaar voor Magny Cours

Aanstaande weekend gaat het Europees Toerwagen Kampioenschap (ETCC) van start op het circuit van Magny Cours. Na enkele succesvolle tests op het Circuit Park Zandvoort is Tom Coronel vol optimisme voor de start van het seizoen. "Ik heb er erg veel zin in. Dit jaar heb ik maar elf races op mijn agenda staan, maar voor mij betekent dit dat ik er in die races echt voor wil gaan. Tijdens de testen op Zandvoort hebben we gezien dat de auto erg goed gaat. We reden rondjes van 1m50, terwijl we vorig jaar in het DTCC zo rond de 1m54 zaten", aldus Tom.

Onlangs heeft de FIA de volledige deelnemerslijst voor het ETCC vrijgegeven. Tom Coronel zal dit jaar met nummer 7 aan de start verschijnen. "Mijn geluksnummer", aldus Tom. "Ik heb er speciaal om gevraagd. In de Formule 3 in Japan reed ik ook altijd met dat nummer en hopelijk brengt het me dit jaar ook weer geluk". Klik hier voor een overzicht van de deelnemende teams en rijders.

Ook dit jaar zend Eurosport de Super racing weekends, waarvan het ETCC deel uitmaakt, weer uit. De pan-europese sportzender heeft voor Magny Cours het volgende uitzendschema:

Woensdag 17 April : 18:15 : Voorbeschouwing
Zaterdag 20 April: 08:30 : Voorbeschouwing
Zaterdag 20 April: 19:00 20:00 : Kwalificatie
Zondag 21 April: 15:15 16:30 : FIA ETCC Races LIVE Woensdag 24 April: 18:00 18:30 : Magazine LG Super Racing Weekend
---

10 April 2002: Race mee met Tom Coronel en Racing for Holland op Le Mans

Met een uniek sponsorconcept, de meest opvallende auto in het startveld en spectaculaire prestaties, was Racing for Holland vorig jaar dé sensatie van de wereldberoemde 24 uur van Le Mans.

In 2002 keert het Racing for Holland team met Jan Lammers, Tom Coronel en Val Hillebrand terug naar Le Mans en biedt u wederom de kans om op unieke wijze als sponsor aan de start te verschijnen van dit legendarische spektakel.

Lammers, Coronel en Hillebrand foto: Chris Schotanus - Essay productions

Voor slechts 2275 Euro plaatst u uw logo op de zwart-witte Art Car van dit bijzondere Nederlandse raceteam en ontvangt u talrijke prachtige memorabilia én invitaties voor exclusieve evenementen.

Kortom, een geweldige gelegenheid om een jaar lang écht betrokken te zijn bij een sportieve mijlpaal en deel uit te maken van een leuk team van ondernemers die voor een klein bedrag genieten van alle fascinerende facetten van autosport op topniveau. Heeft U belangstelling om deel te nemen aan het Racing for Holland project laat het ons dan per e-mail weten.

---

5 April 2002: Tom en Tim jarig!

Vandaag feliciteren we Tom en Tim Coronel met hun verjaardag. Ze mogen ieder 15 kaarsjes van de verjaardagstaart uitblazen.
---


Het Racing for Holland trio 2002