Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Emmen 15-04-2002
Maandagochtend 15 april 2002
Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 06 22662875 (Dienst 15-18/4)

HOOGEVEEN Zondagmiddag is aan het Stationsplein een beige Volvo 360 gestolen. De 62-jarige eigenaar uit Dwingeloo deed aangifte.

Auto-inbraken

OOSTERHESSELEN Zaterdagnacht is ingebroken in een auto aan de Boerhoorn. Een 41-jarige vrouw, eigenaar van deze auto, mist haar radio-cdspeler.

DALEN Zondagnacht zijn aan de Kieftenweg twee autos opengebroken. Een 22-jarige man mist zijn radio. Bij een tweede inbraak werden buurtbewoners wakker waarop de twee autokrakers er zonder buit vandoor gingen.

Woninginbraak

WAPSE Zondagmiddag is ingebroken in een boerderij aan de Ten Darperweg. Om binnen te komen werd de achterdeur opengebroken. De 72-jarige bewoner mist sieraden.

Inbraak winkel

HOOGEVEEN Zondagnacht is ingebroken in een winkel aan het Stationsplein. De toegangsdeur is opengebroken. In de winkel werd een kluis opengebroken. Hier is geld uitgehaald.

Man in neus gebeten

MEPPEL Zondagnacht even na middernacht is een 39-jarige man uit Meppel door een onbekende man in zijn neus gebeten. Hij zag deze man op de Hoofdstraat met een fiets gooien en zei daar iets van. Vervolgens werd hij door de agressieve man op de grond gegooid en in zijn neus gebeten. De dader liep daarna weg. De 39-jarige man moet zich bij een plastisch chirurg laten behandelen om de schade te laten herstellen.

Lastige cafébezoeker opgepakt

HOLLANDSCHEVELD Zondagavond werd de hulp van de politie ingeroepen bij wat problemen aan Het Hoekje. Ter plekke was een 37-jarige man uit Hoogeveen uiterst vervelend tegen de politiemensen. Toen de scheldwoorden overgingen in bedreigingen werd hij aangehouden. Hij krijgt een proces-verbaal. Na verhoor kreeg hij direct een dagvaarding mee.