Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 17-04-2002 Persbericht district Den Bosch

AUTO GESTOLEN, `s-Hertogenbosch

Dinsdagavond is vanaf de Parade in `s-Hertogenbosch een grijze Seat Toledo gestolen. Het kenteken van de auto is 72-FT-HS.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL, `s-Hertogenbosch

Dinsdagavond is een 43-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw reed met haar auto op de A2 bij de afslag Helmond / Vegel in de file achter tegen een auto bestuurd door een 56-jarige man uit Neerpelt (België). De vrouw is met nekletsel overgebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch.

MOTOR GESTOLEN, Hintham

Dinsdagavond is vanaf de Meester Broerensingel in Hintham een mintgroene Honda NX 250 off the road motorfiets gestolen. Het kenteken van de motor is MJ-52-ZV.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, `s-Hertogenbosch

Afgelopen nacht in ingebroken in een woning aan het Veronaplein in `s-Hertogenbosch. Men wist de woning binnen te komen door middel van gaatjes boren. Vanuit de woning werden een tas en auto sleutels gestolen. Met de sleutels werd de bij de woning geparkeerde auto, een Volkswagen Golf gestolen. In de vroege morgen uren is de auto in Rotterdam aangetrof-fen. In de auto werd een man aangetroffen die is aangehouden. De man is voor verder onder-zoek door de politie Rotterdam Rijnmond ingesloten.

VRACHTAUTOCHAUFFEUR GEWOND BIJ ONGEVAL, Elshout

Woensdagmorgen is een 32-jarige vrachtautochauffeur uit Gorinchem bij een ongeval ge-wond geraakt. Door nog onbekende oorzaak is de trekker met oplegger waarin de man reed in een flauwe bocht in de Provincialenweg N267 in Elshout gekanteld. De lading van de combinatie, een partij hout, kwam daarbij op de weg terecht. De chauffeur is met vermoede-lijk een beenbreuk overgebracht naar een ziekenhuis.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, `s-Hertogenbosch

Woensdagmorgen is een 33-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden. Op de Parade in de `s-Hertogenbosch bedreigde hij een 31-jarige man uit Tilburg met een mes en maakte steekbewegingen naar haar. De man viel eerder een vrouw lastig die kranten verkocht. Toen de Tilburger zich er mee bemoeide werd hij bedreigde met een mes. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Kruisstraat

Woensdagmorgen vond op de Slagkampweg in Kruisstraat een ongeval plaats. Een auto met aanhangwagen, bestuurd door 53-jarige uit `s-Hertogenbosch, reed door nog onbekende oor-zaak tegen een rechts van de weg staande boom. De bestuurder is met onbekend letsel over-gebracht naar een ziekenhuis in `s-Hertogenbosch. Naar de oorzaak van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.