Ingezonden persbericht


Opening Wageningse Kennisdagen 2002 donderdag 18 april

De officiële opening van De Wageningse Kennisdagen 2002 is op donderdagavond 18 april 2002 in Theater Junushoff in Wageningen.

Aanwezigheid van gasten bij de officiële opening is op uitnodiging.

Gastheer: de heer ir. K.J. van Ast, voorzitter van de Stuurgroep Wageningse Kennisdagen 2002

Het programma:

19.30 uur Ontvangst gasten

20.00 uur Opening

20.05 uur Welkomstwoord door de Burgemeester van Wageningen de heer J.F.Sala

20.10 uur Aanzet tot nadenken over corporate nation en antiglobalisering van voedsel, door mevrouw drs. J. Marseille, trendanaliste

20.30 uur Visie op wetenschappelijke peilers voor emotionele keuzes, door de toekomstige voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen Universiteit en Researchcentrum, prof.dr.ir. A.A. Dijkhuizen.

21.15 uur Openingshandeling Wageningse Kennisdagen 2002

21.30 uur Borrelend samenzijn

23.00 uur Sluiting openingsavond

Thema
Voor de derde keer ditmaal. En wel op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2002. De Wageningse Kennisdagen! Een initiatief van Stichting Kennisstad Wageningen. Daarin nemen tal van organisaties en bedrijven deel die Wageningen willen promoten als dé stad waar kennis over voedsel en groene ruimte centraal staat. De Wageningse Kennisdagen 2002 staan deze keer in het teken van voedsel. Onder het motto 'weet wat je eet, eet wat je weet' vinden tal van activiteiten plaats voor wetenschappers, bedrijfsleven, overheid en publiek.

Doel
Rode draad in alle activiteiten van De Wageningse Kennisdagen 2002 is promotie van Wageningen. Niet alleen als kennisstad over voedsel en groene ruimte, maar ook als het gaat over haar eigen plaats in de samenleving. Wageningse Kennisdagen 2002. HET evenement om nieuwe kennis op te doen en te netwerken. Om andere kennisdragers te ontmoeten en om kennis, klanten en opdrachten te verwerven.

Voor wie Wageningen nog niet zo kent, biedt het evenement DE gelegenheid om de veelzijdigheid van de Wageningse kennisinstituten en (kennisintensieve) bedrijven te leren kennen. Ook ontmoet u de mensen er achter: van landbouwingenieur tot weervrouw.