Ingezonden persbericht

Telecomadvies.nl eerste webwinkel met I-mode

ROTTERDAM, 20020418 -- Als eerste Nederlands webwinkel is Telecomadvies.nl is vannacht om 24.00 gestart met de online verkoop van I-modeTM abonnementen. Teglijk met de introductie van I-modeTM op Telecomadvies.nl is heeft de online winkel een campagne gelanceerd op MSN en een groot aantal sites van Telecomadvies.nl als portable gear en de gsm.pagina.nl.

I-mode, is gelanceerd na een lange voorbereiding door KPN en is een nieuwe manier van mobiel communiceren, bellen, sms'en en emailen. Met I-modeTM i-modeTM gaan we van oor naar oog. Het is e-mail ontvangen en versturen tot 1000 karakters. Beltonen alsof er een radio aanstaat. Foto's, plaatjes en screensavers bekijken. Een wereld van informatie, communicatie en entertainment binnen handbereik, aldus KPN.

Begin december 2001 was het Telfort die uiteindelijk met de primeur aan de haal ging door als eerste GRPS voor consumenten aan te bieden, enkele uren later gevolgd door BEN. Nu slaat KPN dus terug met I-modeTM, wat alles dat hiervoor op mobiel internet gebied geintroduceerd is moet vergeten.

I-modeTM is leverbaar in combinatie met de NEC N21i, een toestel wat verbaasd door een erg strak kleurenscherm en een super geluid. Gebruikers van het eerste uur zijn plezierig verbaasd over dit toestel en lijken alleen al wegens het toestel te kiezen voor I-mode.

Telecomadvies heeft een groot aantal toestellen op voorraad en verwacht op basis van de voorinschrijvingen die reeds plaats hebben gevonden een run op deze toestellen. In de eerste week van de introductie ontvangen klanten van Telecomadvies.nl bovendien een gratis CD bon van 20 Euro.

Telecomadvies.nl biedt haar bezoekers naast I-mode ook handige hulpmiddelen als het abonnements alarm en de ADSL postcode checker en is het grootste Nederlandse telecom warenhuis op internet met een portfolio aan vaste- en mobiele producten en abonnementen voor internet toegang.

Telecomadvies.nl is het on-line platform voor alle telecommunicatie produkten en diensten in Nederland. De website biedt eindgebruikers inzicht in de mogelijkheden en vrijheid in de keuze aan produkten en diensten. Daarbij richt zij zich met name op top-consumenten en de klein-zakelijke markt. Door het grote aantal aanbieders en verschillende technologieën is het voor de eindgebruiker niet altijd even duidelijk wat de beste oplossing is. Telecomadvies.nl wil ondernemingen en particulieren helpen bij het maken van een afgewogen keuze, op het moment dat deze daar behoefte aan heeft: Van het leren over mogelijke oplossingen, het vergelijken van de verschillende alternatieven tot en met het daadwerkelijk aanschaffen van telecommunicatie produkten en diensten. Telecomadvies.nl maakt hiermee de telecommarkt transparant en brengt vrijwel alle relevante aanbieders uit de Nederlandse markt overzichtelijk bij elkaar op een enkele website.



Ingezonden persbericht