Ingezonden persbericht

Eerste dag I-Mode zeer succesvol

Verkopen bij BelCompany boven verwachting

AMSTERDAM, 20020418 --
De verkoop van I-mode toestellen is op de eerste dag van introductie bij BelCompany bijzonder succesvol en boven verwachting verlopen. Ginus Tiemessen, algemeen directeur BelCompany, geeft aan direct extra voorraad te hebben besteld om aan de grote vraag te kunnen voldoen: "De consument staat te popelen om deze nieuwe dienst te gaan gebruiken".

De I-Mode toestellen liggen sinds vandaag bij BelCompany in de winkel. De vraag naar deze nieuwe dienst is enorm, mede door de media-aandacht die I-mode al voorafgaand aan de introductie heeft gekregen.

De grote vraag naar I-mode komt voor Ginus Tiemessen toch niet geheel als verrassing: "Uit onderzoek dat wij recent hebben laten uitvoeren, blijkt dat bij de gebruikers van mobiele telefoons behoefte bestaat aan aanvullende functies en diensten, zoals het verzenden en ontvangen van informatie en berichten via de telefoon. Natuurlijk is dit deels al mogelijk via GSM, maar de kwaliteit en snelheid zijn met I-Mode vele malen groter. De consument is dan ook best bereid daar extra voor te betalen".



Ingezonden persbericht